上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-25 01:51 AM 發表 查看引用來源

係啵, 你唔講我都唔覺. 唔知幾時整到喎,都唔痛嘅
梗係同老公大戰時,淫妻表現太姣,激發老公小宇宙,

肉緊過頭,捉住大肶嚟狂插而留下既指痕啦

睇完快樂人妻打風咁enjoy,真係谷死我鳥

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-25 12:14 PM 發表 查看引用來源

喺自己屋企窗口俾人偷睇?
有沒任何走光/俾人偷睇嘅經歷c姐願意同我share下?私底下share都得架我
:smile_35:唔會喺自己屋企窗口啦!
多數喺酒店房的窗中, 有機會小妹會在自己的版面中分享吧!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-8-25 10:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_35:唔會喺自己屋企窗口啦!
多數喺酒店房的窗中, 有機會小妹會在自己的版面中分享吧!
試下喺酒店行下走廊露出下吖,好刺激架:smile_o13:

近排人妻染了頭髮……隻顏色金得黎带少少金綠色……睇落好有層次……你個Hair Stylist應該果手技術幾好……

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

露出有時真係好刺激
引到d男人有得睇無得食 好過癮

引用:
原帖由 immax 於 2017-8-25 11:31 PM 發表 查看引用來源

試下喺酒店行下走廊露出下吖,好刺激架:smile_o13:
間中啦 看看當時心情同環境, 酒店有很多地方可以露的,
泳池不小心掉下Bikini, 在GYM穿短裙T-back, 平台半裸曬太陽之類...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

不過老公出咗去之後,正好可以俾時間喺一天激烈活 ...
正呀,点得呀,立即有返應呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

不過老公出咗去之後,正好可以俾時間喺一天激烈活 ...
除佐朵花啦,唔該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆