上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

正呀 香噴噴!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-25 01:51 AM 發表 查看引用來源

係啵, 你唔講我都唔覺. 唔知幾時整到喎,都唔痛嘅
行街時比手袋輕碰,不覺痛
肌膚是北海度360牛奶的滑滑白白

頂~引死人啦

見到快樂人妻,細佬即刻快樂起來了

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中�一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

不過老公出咗去之後,正好可以俾時間喺一天激烈活 ...
好想做朵花...😍

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-8-25 07:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_35: 師姐,身材真好,我們也是同好者!
不過,在公眾地方玩,真的要很小心!
所以,我現在就只在窗中給人偷看,
始終會安全D。:smile_35:
喺自己屋企窗口俾人偷睇?
有沒任何走光/俾人偷睇嘅經歷c姐願意同我share下?私底下share都得架我

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日 ...
太完美,,,引死人....嘩嘩嘩

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日 ...
太完美,,,引死人....嘩嘩嘩

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

引死人咩:smile_47:

引用:
老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

每次睇妳POST 小朋友都希反應...引死人..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆