上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.1k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-9 08:27 PM 發表 查看引用來源

85揾過一次已經好好傾,係咁講佢D閨蜜,波真係大又彈手仲話搞到自己寒背 但係様就一般D牙又黑,指數低只約過一次,早兩日見佢係大堂行來行去好似等緊客!
有師兄話佢樣靚,太陽兄就話一般,我覺得佢都幾中肯,因為有技師都話佢唔靚,靠化粧。
.
:smile_14:

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-9 08:37 PM 發表 查看引用來源

333之前已有講過,要指數高就唔洗搵佢,幾高又靚有波身材適中,頭part係FL算係好!
106如果玩熟咗可能有61的指數
謝師兄,咁要去馬喇

引用:
原帖由 SS000 於 2017-6-9 08:53 PM 發表 查看引用來源

謝師兄,咁要去馬喇
3条3指數030,十分之九时間按摩,剩下吋間打飞机,只可摸波,其他免問

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-9 08:51 PM 發表 查看引用來源

有師兄話佢樣靚,太陽兄就話一般,我覺得佢都幾中肯,因為有技師都話佢唔靚,靠化粧。
.
:smile_14:
但我想揸佢對大燈喎⋯⋯

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-6-9 03:18 PM 發表 查看引用來源

佢以為自己係某場777, D 客任佢舞
件77論質數差好遠,哈比人又無波仲要臭串指數低,根本唔值¥368,去大媽場做¥268仲可能有D運行:smile_45:

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-6-9 10:16 PM 發表 查看引用來源

但我想揸佢對大燈喎⋯⋯
淨揸無得吻,肯定唔收貨。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-9 10:35 PM 發表 查看引用來源

淨揸無得吻,肯定唔收貨。
無得食再大都滿足唔到我童年缺失喎。最憎尐女唔俾玩lin,唔俾食。咁要對波黎做咩!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-6-10 04:23 PM 發表 查看引用來源

無得食再大都滿足唔到我童年缺失喎。最憎尐女唔俾玩lin,唔俾食。咁要對波黎做咩!
原來你係食奶粉大,都肥肥白白呀,咁85有無得食奶呢?据骨精強後人師兄講指數是030,我很猶疑揾唔揾佢!

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-10 04:30 PM 發表 查看引用來源

原來你係食奶粉大,都肥肥白白呀,咁85有無得食奶呢?据骨精強後人師兄講指數是030,我很猶疑揾唔揾佢!
師兄我明天約左佢 我都是食奶粉大 很渴求人奶  第二次搵佢我試下進取d睇下有冇機會食到

引用:
原帖由 骨精強後人 於 2017-6-10 04:36 PM 發表 查看引用來源

師兄我明天約左佢 我都是食奶粉大 很渴求人奶  第二次搵佢我試下進取d睇下有冇機會食到
你揾多次睇下指數會唔會有所提升,用日文我都可以同佢講得兩咀,但係我唔係玩日文交流,要乳交!ありがとう。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆