上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

Thank you for sharing:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 mizb 於 2008-11-4 11:35 AM 發表 查看引用來源

我地一齊真係幾開心既..
我好明白你心結架..因為我好想令我bf滿足..見到佢舒服我會好開心ga ma
或者你女友唔明白這個道理啦..你都唔好搞佢姐~嘻嘻...等佢知道個種感覺
同埋我覺得有埋關系之後..聯系一段感情更 ...
係囉,我都諗住唔搞佢...(但又引到佢想我搞)
等佢FEEL下我幾慘

我都覺得有關係之後我地感情會好D....

性可以促進感情,但唔可以挽救感情....有關係之後會好定壞就要睇本身個底係點...
你都好好,不隨便比之前D男朋友搞,但遇到個真係愛的又會想佢舒服

保守派都比你征服﹐厲害厲害

引用:
原帖由 mizb 於 2008-11-4 10:37 PM 發表 查看引用來源

我都認同你得到之後只會更加開心
係呀,我希望佢用全部的生命黎愛我....因為我都係咁對佢...
但而家,好似對我有d保留咁,有少少唔開心架....
如果得到之後,我會覺得佢對我真係毫無保留,咁我會對佢更加好

引用:
原帖由 TWEETY720 於 2008-11-4 11:10 PM 發表 查看引用來源
保守派都比你征服﹐厲害厲害
唔算係征服, 我打篇文出黎都係想多d人討論下點征服姐:smile_35:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-4 11:10 PM 發表 查看引用來源

係呀,我希望佢用全部的生命黎愛我....因為我都係咁對佢...
但而家,好似對我有d保留咁,有少少唔開心架....
如果得到之後,我會覺得佢對我真係毫無保留,咁我會對佢更加好
有共鳴..

引用:
原帖由 mizb 於 2008-11-4 11:16 PM 發表 查看引用來源

有共鳴..
諗起D白痴野:
KERORO共鳴:kerokerokerokero.....

知唔知我講緊乜?

希望佢明白我ge諗法啦....

佢而家好似想連少少的sex都冇埋,過返冇sex的日子....(佢話想同我傾關於sex的issue,未傾但叫我唔好唔開心)

哈哈...我知道你講緊乜...白痴~
最衰你新手無得pm啦...
你唔好唔開心啦

引用:
原帖由 mizb 於 2008-11-4 11:24 PM 發表 查看引用來源
哈哈...我知道你講緊乜...白痴~
最衰你新手無得pm啦...
你唔好唔開心啦
哈哈....我有FD好中意KERORO,成日播,比佢洗左腦= =

多謝你
我唔係新手lu~
PM-ed~~

有冇試過搞到佢有高潮先,舒服起上來,什麼都會忘記。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆