上一頁下一頁
發新話題

同色狼哥哥搞足成日冇停過!!(更新P11,P16,P26)

收藏  |  訂閱
397  82.4k

同色狼哥哥搞足成日冇停過!!(更新P11,P16,P26)

今次我要分享一位係引版識的哥哥的故事。佢叫色狼哥哥,佢平時份人好健談,好遷就人,又扮晒宅男,一D都唔似色狼。就算MSN定電話,佢都好正經,講衰野都講得好正經。:smile_o09: 就係咁....我當左佢係我朋友,有好多野我都會同佢講,會好放心咁問佢........而且,佢令我感到佢係一位好人,令我好信佢。

唔知係佢叻定我太kai呀.....佢好快摸清左我性格,知道我想要D咩,佢都會盡量滿足到我。:smile_o14: 有一日,講開出去玩,咁好自然我地約出來玩呀!事前我地就計劃一下我地要玩D咩,點玩。最後我地決定去搭巴士!!!!:smile_o01:
計劃的時候,好明顯係佢lead住我搵巴士路線,從中我知道左幾條巴士路線係冇咩人,同埋要注意D咩。呢點就係大哥哥同埋後生仔的分別!
出之前一日我真係好興奮,好想快D見到哥哥呀。唔知哥哥會唔會又係出到去唔同左呢?又唔知佢係真係乖仔定係色魔呢?

人地話,一日之計在於晨。我地就一大清早去搞野!!:smile_o11:
我地約左去地鐵站等,之後一齊行去巴士站。途中我不斷送波餅俾佢,唔同佢客氣。
唔知佢係feel唔到定係好乖仔呢,佢真係冇咩反應.....................

去到巴士站等巴士的時候,我呢隻百厭妹妹點會放過哥哥呢~
我一隻手攬住哥哥,另一隻手就隔住褲摸下小炮先。
點知一摸............硬到佢呢..........原來哥哥已經硬晒,之前又係度扮正經。:smile_o01:
我地一邊等一邊摸,上到巴士即係去後排大開放!!

係巴士上,佢拉開拉鏈,拎左支轟天炮出來!!
我一手握實,轟天炮的熱力傳到我手上,令我慢慢開始上下咁CHOK。
我細心研究轟天炮,哥哥就一邊係度講衰野,哥哥終於開始露出佢本來面目了。
我就真係唔信佢會唔咸濕。

我chok下支炮又大D,chok chok下我就訓係哥哥身旁。我都chok到手軟了。
我咁乖幫佢chok,到佢忍唔住要反擊呀。
佢伸左隻手入我褲度,慢慢係出面摸,撩下我豆豆又掃下我妹妹門口。
摸摸下佢成隻手指插左入去我妹妹度,真係好舒服呀。
我妹妹已經濕晒,好想搵野滿足下。
佢插左幾下之後拎返出來,成隻手指都係我D水水,我笑一笑睇下哥哥,佢就一隻手指插左入自己口度吮下手指上的水水,同時又用好淫的眼神望住我。我見到哥哥咁誘惑我挑逗我,我那刻超怕羞咁望返去第二度。:smile_o09:

之後佢叫我幫佢含下,我就一口含實佢又用利撩下佢頭。係咁意含左幾下又用佢件衫抹下,係巴士度玩都真係幾刺激。
我幫佢含,佢都好應該要幫我奶。
佢除低左我條褲少少,就伏係度伸頭入去幫我奶。
雖然係巴士好逼,姿勢唔太好,不過都好舒服呀,佢奶幾奶我又爽掉。

咁哥哥奶下我,我又含下佢,去到就快到站之前,我就用手係咁chok佢,上上下下好細力咁CHOK下。
我叫哥哥唔準忍住唔射,我就不斷chok,手指又撩佢敏感位。
係我努力之下,哥哥的轟天炮終於發射呀!!:smile_o04:
我用手握住哥哥支炮,感受到佢一下一下的衝力,同時佢發射左好多子彈,
暖笠笠的精精全部射晒係我手度,呢D係我辛勞的成果,我點可以浪費呢?
我研究完之後試下聞一聞......唉陣味好腥!!
我即刻抹乾淨隻手就同佢落車行赤柱。

我地去左廁所整理一下之後,就一齊行赤柱。
沿途色狼哥哥都係度炫耀佢之前的性史,搞到我都唔知答佢咩好.............
咁我咪當了解一下佢,評估哥哥係唔係好有技巧。
行到咁上下,我地一齊食野,食飽飽就上返車開始我地搞搞震之旅。

係回程的時候,我地都乖左好多,都係吹下水,亂up野。
吹到咁上下........妹妹係唔會放過哥哥!!!!!!!
我又拎返哥哥支炮出來玩,好快手咁chok佢。
小炮真係好聽話呀,chok幾chok佢又起返身,
我就係鍾意佢大大碌,食都食唔晒。
哥哥又不甘示弱都奶返我,邊有咁易呀.....呢度係巴士呀!!
奶兩奶位置唔舒服,都係算呀。

落左車,我地行去搭船開始下一場!!

嘩,好激,玩足一日
仲有下埸呢

快........

睇黎係你似色狼妹妹多d喎

eeeeee比我搶左一

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-2-8 06:09 PM 發表 查看引用來源
嘩,好激,玩足一日
仲有下埸呢

快........

有好多下場呀!!
我同色狼哥哥玩左好多地方,
俾佢serve到好爽呀!!

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-8 06:00 PM 發表 查看引用來源
今次我要分享一位係引版識的哥哥的故事。佢叫色狼哥哥,佢平時份人好健談,好遷就人,又扮晒宅男,一D都唔似色狼。就算MSN定電話,佢都好正經,講衰野都講得好正經。:smile_o09: 就係咁....我當左佢係我朋友,有好多 ...
入黎支持下先

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-8 06:12 PM 發表 查看引用來源

有好多下場呀!!
我同色狼哥哥玩左好多地方,
俾佢serve到好爽呀!!
咁妳又有冇回敬下佢呢

又比你食到好野....:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2011-2-8 06:14 PM 發表 查看引用來源
又比你食到好野....:smile_o01:
哈哈我怕阻住你打邊爐呀:smile_o01:

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-8 18:16 發表 查看引用來源

哈哈我怕阻住你打邊爐呀:smile_o01:
你又知我打邊爐...haha.....:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆