上一頁下一頁
發新話題

一個爛賭的傳說(重口味,慎入)

收藏  |  訂閱
111  24.7k

引用:
原帖由 ericwon666 於 2013-1-4 10:33 PM 發表 查看引用來源
你兩個唔好甘拉.好毆心啊.再甘樣無人睇點算.不如你地一陣睇下主角點樣奶西好過拉.

咁個窿窿會唔會有回音架.....

哈哈,過九引,唔見才子,多個大膽,點解馬交仔仲未浦頭

引用:
原帖由 大膽 於 2013-1-4 22:37 發表 查看引用來源
有架,邵音陰呀

引用:
原帖由 大膽 於 2013-1-4 10:37 PM 發表 查看引用來源
冇膽鬼原來躲喺呢度,作風仍然,【冇膽】!

引用:
原帖由 PK861 於 2013-1-4 10:40 PM 發表 查看引用來源
哈哈,過九引,唔見才子,多個大膽,點解馬交仔仲未浦頭

有你喺度,我緊來打個招乎嘅,PK八婆,你好!

甘當惠姨大淡大淡甘食落去既時候.一個未試過甘刺激既後生仔又點頂丫.當就黎出既時候.啊寶就話:惠姨.我就黎要射拉.呢個時候既惠姨反而加快吞吐既速度.啊寶以為惠姨佢聽唔到就死忍.死都唔射.直至佢忍唔住.啊寶就話:惠姨.我要射拉.啊寶就捉住惠姨個頭.唔理佢抖唔抖到氣.播到最入.店到個吊鐘既時候發射.而惠姨亦無縮到.(其實縮又縮唔到.亦無諗過縮)全部啊寶既野都接收晒.

貢射入去巧容易搞出人命呀

各位留心睇.我包正過上一個好多.因為有目標

夏e...此時,夏e忽然(代接)
         忽然隨左條富
宝...嘩,好大快田呀,係快田鼠,有好多烏鷹飛來飛去,因為快田似攞泥曬咸魚多過似種菜.
夏e...宝宝,你係咪未食飯呢,不如夏e請你食咸魚大肉餅好嘛.
由於當時二人係密室,宝宝中左過量沼氣,以一命烏乎.

引用:
原帖由 ericwon666 於 2013-1-4 10:48 PM 發表 查看引用來源
店到個吊鐘既時候發射.而惠姨亦無縮到.(其實縮又縮唔到.亦無諗過縮)全部啊寶既野都接收晒.
跟住惠姨佢半仰粉面眯起雙眼,將剛才接收既野由鼻窿度慢慢咁流番出黎
,然後.....

然後又用條丁香舌將果兩堂野又慢慢慢慢咁逐D逐D咁奶番入去...

唔~~

亞寶忽然明白收結悠長原來就係咁解.....:smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆