上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.4k

果次食左個妙幼,以為唔係細波,一上房原來戴假bra,中招,真係飛機場。

引用:
原帖由 tony_wong1980 於 2019-4-29 22:46 發表 查看引用來源
口都係好多臭
第一食埋晒老妙d垃圾食物,第二日日唔撚刷牙,第三唔撚飲水,第四食烟,做雞既生活就係咁過。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-4-27 22:06 發表 查看引用來源
燈記有好嘢,白淨後生高挑染髮扎髻輕輕中,個人比較cool,辦公室係申記過埋燈記行多十米既樓梯上。上白T下藍牛白鞋,有興趣師兄要係咸記同燈記之間行下圈。 ...
呢條女轉咗位企雞味龍,其他位靜到爆

眼見市道慘淡,生靈塗炭,D后生仔迫住食咸記C10老妖, 好壯烈

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-4-30 12:24 AM 發表 查看引用來源

第一食埋晒老妙d垃圾食物,第二日日唔撚刷牙,第三唔撚飲水,第四食烟,做雞既生活就係咁過。
中哂!
口臭, 房臭, 又焗, 好難頂

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-4-30 11:21 PM 發表 查看引用來源
眼見市道慘淡,生靈塗炭,D后生仔迫住食咸記C10老妖, 好壯烈
有時睇人問價上樓,都幾過癮。。

引用:
原帖由 hk_player 於 2019-5-1 14:04 發表 查看引用來源

有時睇人問價上樓,都幾過癮。。
多人鬼鬼鼠鼠扮路人,其實不停兜圈搵雞叫,其實D企企最識睇邊D係叫雞人,仲好好記性,你兜行過身邊幾轉都知

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-1 02:36 PM 發表 查看引用來源

多人鬼鬼鼠鼠扮路人,其實不停兜圈搵雞叫,其實D企企最識睇邊D係叫雞人,仲好好記性,你兜行過身邊幾轉都知
梗係啦,睇你眼神同動件已經知, 一個性急想屌西既人特別容易分得出架!

昨晚昅過咸記都係丑中加老妖多, 無乜正野可以唔使落都得!
老妙都少女, 牌頭老妖得五,六隻, 單眼肥仔得十件女以下, 0波有四妖, 大舊唔見有女!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-1 02:36 PM 發表 查看引用來源

見啲人扮路人真想笑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆