上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.4k

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-4 01:10 發表 查看引用來源

我都好想射入去,但唔想強人所難,佢話怕“懷孕”,點知系個衰賊婆!早知射晒入去中出佢!
佢估自己仲係十八廿二,咁嘅年紀想中都難,懷孕機會什微,下次米理鳩佢照射。你隊得入去唔射好唔抵,如果佢有病你乃硬,咁倒不如中出埋話唔定佢乃你野,睇下邊個唔著數囉

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-3 10:46 PM 發表 查看引用來源
純粹好奇心驅使,因為見條囡帶阿伯上樓途中,經窩公過馬路去到黃色地產鋪諗住佢會直行,點知佢轉右向百街方向,行到巷仔轉入,所以跟住佢兩個行睇下咩料,先發現原來個度都有辦公室。 ...
真係唔知果頭都會有辦公室,真係全靠你探險精神發覺新大陸!可惜佢只做阿伯,唉!無緣一試囉!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-3-3 10:50 PM 發表 查看引用來源
今晚肉當有冇?
肉當已經好耐無女出現了!
只見G寶同尚街南亞超市旁先有一兩件中女應市!

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-4 01:10 AM 發表 查看引用來源

我都好想射入去,但唔想強人所難,佢話怕“懷孕”,點知系個衰賊婆!早知射晒入去中出佢!
抵玩啦
計埋250有得環屌!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-3-4 05:22 AM 發表 查看引用來源

抵玩啦
計埋250有得環屌!
甘又系,之前問過幾個要環屌開五百蚊唔肯平!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-3-4 05:22 AM 發表 查看引用來源

抵玩啦
計埋250有得環屌!
對上一次系咸記環屌中出,系過年前系窩街機舖旁七仔條巷遇一件熟中,200蚊全環環吹環屌仲可以大車69食鮑,可惜之後冇再見佢,真系好回味無窮!:smile_47:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-4 01:00 AM 發表 查看引用來源
今晚系咸記咸公附近遇見一個白T藍牛矮熟中,收150包環吹,跟佢上登上交界ok旁上房,有得沖涼冲完上床一訓低,佢就責落黎,比我錫波奶蓮奶左好耐,再環吹吹左有五分鐘,我用手指摸佢鮑魚摸到好多水濕晒,然後我起身忍唔住插左入去真軍屌。

佢好享受叫我唔好內射,要射出去,太爽屌左幾分鐘就抆出黎射佢對波,然後去沖涼著衫。

系件褸羅銀包出來時,發覺唔見一百蚊(剛去ATM禁左三百出來),我話唔見錢佢扮傻 ...
佢攞咗你的嘢,會唔會俾番的嘢你啊。

開心幾分鐘,擔憂幾個月,好彩膽更大,中獎累一生!勇呀!

引用:
原帖由 hingota 於 2019-3-4 04:23 PM 發表 查看引用來源

佢攞咗你的嘢,會唔會俾番的嘢你啊。
暫時仲未有異樣,謝謝師兄關心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆