上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-2 12:14 PM 發表 查看引用來源

琴晚見平記一可食輕中個子不高但個樣叫做唔錯著窄身淺色牛。另外一年勁高
靚長腿黑長砵中企珍珠奶茶轉角位,但個樣見倒唔想食。
平記果件冇見過,牌頭呢件系幾高但樣唔得幾老下冇乜波系對長腿吸引!

咸妙及冠記d女質素每況愈下!G價漲質反跌令人徒嘆奈何!過大海去玩好過!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-3-2 06:02 PM 發表 查看引用來源
咸妙及冠記d女質素每況愈下!G價漲質反跌令人徒嘆奈何!過大海去玩好過!
過大海玩幾錢幾耐? 性價比如何?

上次得窗里個件高挑輕中又返來,綠色長袖黑窄身牛扎髻窩公來講算幾高質有腰又身形,專食阿伯,次次都見佢帶阿伯上樓。想食但無緣!!!

原來駐紮翠記對面玩具店個件高挑肥中都搵到兩千幾蚊日,呢個世界真奇妙

見返阿伯食完綠衫高挑輕中即刻落番來窩公chur番口煙仔仲有D面青青頭髮凌亂就知佢差D爽死

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-2 22:14 發表 查看引用來源
見返阿伯食完綠衫高挑輕中即刻落番來窩公chur番口煙仔仲有D面青青頭髮凌亂就知佢差D爽死
以為自己撞鬼,剛剛諗住去棺記及及點知行行下係咁Q門口又俾我撞番呢個剛係窩公食完綠衫輕中既阿伯!!! 嘩屌呀呢個阿伯剛食完都唔夠兩粒鐘又去棺記搵女想食多劑??佢連條腰骨到伸唔直仲咁好米青力,你話呢個世界奇人奇事真係一籮籮,唔到你唔服陰敬陰敬!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-2 11:47 PM 發表 查看引用來源

以為自己撞鬼,剛剛諗住去棺記及及點知行行下係咁Q門口又俾我撞番呢個剛係窩公食完綠衫輕中既阿伯!!! 嘩屌呀呢個阿伯剛食完都唔夠兩粒鐘又去棺記搵女想食多劑??佢連條腰骨到伸唔直仲咁好米青力,你話呢個世界奇人奇事真係一籮籮,唔到你唔服陰敬陰敬!!! ...
講奇人,貓爺已經係表表者,佢天生注定為叫g而生

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-3-3 12:47 AM 發表 查看引用來源

講奇人,貓爺已經係表表者,佢天生注定為叫g而生
日日2.3.Q,早.午.晚除咗開工,就係巡G地。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-2 11:47 PM 發表 查看引用來源

以為自己撞鬼,剛剛諗住去棺記及及點知行行下係咁Q門口又俾我撞番呢個剛係窩公食完綠衫輕中既阿伯!!! 嘩屌呀呢個阿伯剛食完都唔夠兩粒鐘又去棺記搵女想食多劑??佢連條腰骨到伸唔直仲咁好米青力,你話呢個世界奇人奇事真係一籮籮,唔到你唔服陰敬陰敬!!! ...
妙記經常見叔伯拿着啤酒搵食,醉左有用不完精力,特别咸濕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆