上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.3k

冠記而家甘Q冇,財仔一高佻中,米仙兩丑中,宵味街尾六中一般,街市斜路13中,有3,4件可食!

街市斜路果檔度,睇中件馬尾細粒令輕中,著深啡冷衫克長褲,講好兩魚半包環吹,上樓反口話要收三魚,張床成大陣咸魚味,除褲後咸魚味更濃,好彩只剛除褸,冇哂胃口即時走人冇回頭!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-21 23:16 發表 查看引用來源
街市斜路果檔度,睇中件馬尾細粒令輕中,著深啡冷衫克長褲,講好兩魚半包環吹,上樓反口話要收三魚,張床成大陣咸魚味,除褲後咸魚味更濃,好彩只剛除褸,冇哂胃口即時走人冇回頭! ...
係咪帶住耳機聽歌個件?個樣有d寸,所以琴晚見到okay都無食 :smile_34:

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-22 12:33 AM 發表 查看引用來源

係咪帶住耳機聽歌個件?個樣有d寸,所以琴晚見到okay都無食 :smile_34:
冇見到有帶,系果檔四件得佢樣好d, 架步系好黑巷仔轉入後樓梯上易樓尾湯房。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-21 11:16 PM 發表 查看引用來源
街市斜路果檔度,睇中件馬尾細粒令輕中,著深啡冷衫克長褲,講好兩魚半包環吹,上樓反口話要收三魚,張床成大陣咸魚味,除褲後咸魚味更濃,好彩只剛除褸,冇哂胃口即時走人冇回頭! ...
除咗褲重肯俾你走?有無收手續費?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-22 08:33 發表 查看引用來源

冇見到有帶,系果檔四件得佢樣好d, 架步系好黑巷仔轉入後樓梯上易樓尾湯房。
咸魚味可能係臭西味,好彩你懸崖勒馬,唔係過幾日變臭鳩就大檸樂!!!

引用:
原帖由 hingota 於 2019-2-22 10:51 AM 發表 查看引用來源

除咗褲重肯俾你走?有無收手續費?
一,佢反口加價無理。
二,成間房臭到仆街令我想作嘔即走已有理。
三,我夠惡。
冇比錢佢,唔叫佢賠醫藥費比我已偷笑!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-22 10:52 AM 發表 查看引用來源

咸魚味可能係臭西味,好彩你懸崖勒馬,唔係過幾日變臭鳩就大檸樂!!!
系架!嘔到真系頂唔順!其實一聞到已冇胃口,一定屌唔落!走為上著系良策!

正所謂人衰x臭,果然至理名言,貓貓幸好懸崖勒馬

今晚咸記好旺!大把好野食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆