上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.3k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-16 17:46 發表 查看引用來源
肚餓去左申街凱記食燒鵝脾補充下米青!食飽飽再去0門仔昅下條女有幾正先!
係咪轉角個間燒味店?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

剛試左YY兄系0門仔見到果件克衫克褲令湘輕中,兩魚淨屌態度好唔催鐘!相頭令模特身型令但微波,咸記少有甘高質!值得一試!

大家要小心!剛遇見相熟咸友,佢話系細村爺旁上左件湘輕中,比佢偷左五皮野!已報警!家陣窮到無錢老叫!真系勁慘!大家千萬要小心呀!
咸記偷錢黨黑點
1.尚登街涼茶旁(報紙檔)
2.細村爺旁咸公對面
3.尚街王公(而家改左名叫海豹)
4.尚街李想客棧

食咗o門仔條輕中,30零,樣冠絕咸記,果真瘦底白滑長腿,B波有點the,肚有小紋身,但係小弟至愛大雨雲,瘦但有蘿柚,忍唔住推爆蘿柚出米青。健談但服務欠奉,冇吹奏,純食相頭身材...佢話聽日仲喺度,之後就唔知~

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-16 05:58 PM 發表 查看引用來源
大波川中而家系尚街果檔外玩視聊!著白T藍牛九痕快去!
捕咗10幾日,頭先疑似見到,但唔So我,係咪唔高~白長袖淺藍牛?

引用:
原帖由 kitsan23 於 2019-2-16 06:48 PM 發表 查看引用來源
食咗o門仔條輕中,30零,樣冠絕咸記,果真瘦底白滑長腿,B波有點the,肚有小紋身,但係小弟至愛大雨雲,瘦但有蘿柚,忍唔住推爆蘿柚出米青。健談但服務欠奉,冇吹奏,純食相頭身材...佢話聽日仲喺度,之後就唔知~ ...
英雄所見略同!想食好野要快!快!快!

引用:
原帖由 kitsan23 於 2019-2-16 06:59 PM 發表 查看引用來源

捕咗10幾日,頭先疑似見到,但唔So我,係咪唔高~白長袖淺藍牛?
好似系!可能你個樣似好人唔so你!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-16 07:01 PM 發表 查看引用來源

好似系!可能你個樣似好人唔so你!
好想食!一了心願!佢係咪隱性巨雨?就咁睇唔覺好大,咩cup?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆