上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.2k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
我食個件細粒中,樣比較丑,但條長腿同黑C好L吸引,佢仲要唔著底褲!! 同佢一路上樓梯一路摸佢黑C小蘿pat, 入到房要求佢跪下,拮起黑C蘿pat, 俾我先錫下, 再退下黑C到大脾中間。我選擇用狗仔式,幫佢脫胸罩,從后一揸,屌你老尾呀,冇波嘅!!@@ , 算! 玩佢後欄仲過癮!!
一邊後插,一邊用隻手指公插佢後門,差唔多半隻手指公入咗去,搞到佢叫聲不斷!!! 雙洞俾我插到出水。最后在一片淫聲中爆發 ...
係咪眼細細黐曬眼睫毛嗰條女

秒,0波街十字路口有件1米7
著suit白衫黑褲,頭相80分
不過見有雞頭睇,應該無服務

又俾我發現一件高挑后生女在窩公一帶徘徊,剛帶咗個阿叔上樓,很好笑容,阿叔行得慢佢都滿臉笑容望後等埋佢。辦公室係得槍里。條女染金髮,格仔紅恤衫,淺黑牛,后生女, 約165高 !! 可食用度高!!!

周六訓梗懶覺都比你地搞到興合合硬晒!即飛地鐵去咸記食好野先啦喂!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-16 11:58 AM 發表 查看引用來源
不得了不得了!!
剛食完件細粒中,先比我發現,O门仔發現超靚索輕中,啡紅色上衣黑窄身褲,樣靚身材高挑,咸記之極品大盛,師兄門唔食都要睇下。被好多老妖用懷疑眼光鄙視緊,快去營救超靚索靚輕中!! ...
大家小心!呢個位系賊豆黑點!上次有個咸友又系呢位見件OL裝靚輕中,上樓疏乎完發覺唔見左八魚!喊到無謂!小心呀!

去到咸,
紅格色又唔見
啡紅又唔見!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
我食個件細粒中,樣比較丑,但條長腿同黑C好L吸引,佢仲要唔著底褲!! 同佢一路上樓梯一路摸佢黑C小蘿pat, 入到房要求佢跪下,拮起黑C蘿pat, 俾我先錫下, 再退下黑C到大脾中間。我選擇用狗仔式,幫佢脫胸罩,從后一揸,屌你老尾呀,冇波嘅!!@@ , 算! 玩佢後欄仲過癮!!
一邊後插,一邊用隻手指公插佢後門,差唔多半隻手指公入咗去,搞到佢叫聲不斷!!! 雙洞俾我插到出水。最后在一片淫聲中爆發 ...
YY兄唔食令果件?怕冇服務黑臉格手?
恭喜您食好野!克c狗仔式雙洞齊插勁爽呀!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-2-16 01:16 PM 發表 查看引用來源
秒,0波街十字路口有件1米7
著suit白衫黑褲,頭相80分
不過見有雞頭睇,應該無服務
li姐位搬左呢度!令加後生九成九零服務仲要收三魚!值唔值大家自己諗!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-16 01:23 PM 發表 查看引用來源
又俾我發現一件高挑后生女在窩公一帶徘徊,剛帶咗個阿叔上樓,很好笑容,阿叔行得慢佢都滿臉笑容望後等埋佢。辦公室係得槍里。條女染金髮,格仔紅恤衫,淺黑牛,后生女, 約165高 !! 可食用度高!!! ...
甘正應該會好快就比有米咸伯包左去玩囉!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-2-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

去到咸,
紅格色又唔見
啡紅又唔見!
你鑊鑊都甘黑仔!哈哈哈!冇G運!
去反卓中出昆明墨姐嘛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆