上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.5k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2020-4-9 21:56 發表 查看引用來源
2樓咁多間,比多d貼士邊間
個度得幾間房,我都講咗幾件,開晒咁多間都唔會失望

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-9 21:59 發表 查看引用來源

個度得幾間房,我都講咗幾件,開晒咁多間都唔會失望
2樓定3樓?
3樓近正樓梯多數7日鮮。
2樓我已經全部食過哂。

應該叫1樓,2樓呀,1樓有個叫美幸 皮膚幾白。我淨係玩過呢個

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-9 21:36 發表 查看引用來源

最近發現,SSP季諗街38號2樓有幾件正野, 樣靚白滑長腿大波輕中廣東話唔食有D浪費。雞網有地步!!!
我有路過,就係黃金行隧道去鴨記轉左第一樓梯上,上次見有‵三件輕中都唔錯收四魚,不過我最後都去食泰泰啦!
陀北好能煩架,服務點都無泰泰咁好!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-4-10 00:18 發表 查看引用來源

我有路過,就係黃金行隧道去鴨記轉左第一樓梯上,上次見有‵三件輕中都唔錯收四魚,不過我最後都去食泰泰啦!
陀北好能煩架,服務點都無泰泰咁好! ...
係咪老廟泰泰?
我聽朋友講17O蚊,如果中出加1魚,唔知d女靚唔靚。

回覆 3194# hongkonger97 的帖子

泰泰真係好撚好服務唔係講笑

回覆 3195# qwertyuiop2016 的帖子

我去過一次,係$170,但環境惡劣,得盤水比你洗咋,同埋唔好太大期望,不過好nice佢地

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-4-10 00:02 發表 查看引用來源

2樓定3樓?
3樓近正樓梯多數7日鮮。
2樓我已經全部食過哂。
下面個層,要經過走郎去到尾,轉左單位。
3樓D女唔係好掂,依家就無乜可能七仔了。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-4-10 00:36 發表 查看引用來源
係咪老廟泰泰?
我聽朋友講17O蚊,如果中出加1魚,唔知d女靚唔靚。
老妙D百七泰質素唔會高得去邊,勝在平有服務,我睇過好多次都食唔落

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-10 11:27 發表 查看引用來源

老妙D百七泰質素唔會高得去邊,勝在平有服務,我睇過好多次都食唔落
魚七泰我上去睇過好多次都食唔落, 想慳錢去佐敦牛奶或魔鬼大樓食一樓一泰泰好過啦, 都係三魚可玩耐啲,爭魚三但質素好好多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆