上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.4k

今晚老妙義記milk旁左有兩泰中收三魚(a房一高輕中可食),兩俄中收七魚質一般!

頭先巡埋隔里,見左一大波有肉地輕泰中,右一細粒后生瘦妹。

揀了大波高佻有肉地小肥泰輕中,收三魚有前後侍浴,冲涼時已跳sex dance我狂渣真大波兼磨棍!
洗好後上床我狂奶蓮渣波,再69佢落力環吹我狂奶西,爽夠上套男上邊奶蓮邊屌,轉坐蓮我狂錫臉及耳珠,最終男上狂渣波狂屌出野!勁好招呼!

剛再巡老妙,大舊一細粒輕中,li姐/單眼都冇!牌頭三妖,平記一妖!含得能之夜啊!

回覆 2912# hongkonger97 的帖子

請問巡埋隔里嘅意思姐係邊度?有街道名嗎,唔該

回覆 2909# hongkonger97 的帖子

小肥矮輕中算可以
白滑皮膚加腿。。。。。。。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-2-13 22:57 發表 查看引用來源
今晚老妙義記milk旁左有兩泰中收三魚(a房一高輕中可食),兩俄中收七魚質一般!
有鵝妹呀正喎!!! 7魚貴咗d。。。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-2-13 22:58 發表 查看引用來源
揀了大波高佻有肉地小肥泰輕中,收三魚有前後侍浴,冲涼時已跳sex dance我狂渣真大波兼磨棍!
洗好後上床我狂奶蓮渣波,再69佢落力環吹我狂奶西,爽夠上套男上邊奶蓮邊屌,轉坐蓮我狂錫臉及耳珠,最終男上狂渣波狂屌出野!勁好招呼! ...
3魚泰同妙記魚6泰質素係咪差好遠??
見四台有d要8魚!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-2-14 01:59 發表 查看引用來源

有鵝妹呀正喎!!! 7魚貴咗d。。。
算平架啦!不過質素一般,目測三張幾,而家魚旦同爬山食俄妹都要八魚架!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-2-14 02:02 發表 查看引用來源

3魚泰同妙記魚6泰質素係咪差好遠??
見四台有d要8魚!!!
3魚泰當然質素好過老妙樓上泰,水水囡唔同好難講!
四台八魚果啲係老尖HG泰妹黎,我食過兩次,質素好過141服務OK玩九個字!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆