上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.2k

今晚老冠甘Q7,8件中兩可食,財仔至巴位差不多質素一般,宵尾內圈6,7件中一般,皆屎輸管5,6件中麻麻。

系皆屎G寶附近,遇到件高佻米六白滑令身型湘輕中樣ok又清純,開兩魚半包環吹即上,有前後冲涼,洗好上床囡用熱及凍水冰火吹奏好爽!吹左7,8分鐘,上套男上狂渣白滑大波狂屌,再轉坐蓮屌,之後男上邊摸白滑美腿邊渣波狂屌出野,冇車牌冇奶蓮但唔催鐘可慢慢玩!

登记上海City對面巷仔,經常企一隻白淨矮中,白上衣黑短裙白波點。小心呢條女,佢附近經常有件平頭裝帶head phone粉紅色恤衫徘徊並經常望佢及互相微訊溝通,呢兩個九成係雌雄賊匪,大家必定要小心!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-26 07:08 PM 發表 查看引用來源

腔0度,褲淫佳,兒on佳,咁橋話蝦一帶 啦,要自己親身去行下先知架,真係不能盡錄
已去 可能太早女唔多

嘩真係痴撚線嘩真係痴撚線!!!
信不信由你,依家連尼頓道匯豐總行一帶都有企企,多數中囡,有幾件大波,唔信自己夜晩去行吓 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-26 09:47 PM 發表 查看引用來源
信不信由你,依家連尼頓道匯豐總行一帶都有企企,多數中囡,有幾件大波,唔信自己夜晩去行吓 !!!
小心係偷錢黨啦!你去試下做白老鼠呀!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-26 09:47 PM 發表 查看引用來源
今晚西看東望有報導各區有大量企企出現,要食快手了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-26 07:08 PM 發表 查看引用來源

腔0度,褲淫佳,兒on佳,咁橋話蝦一帶 啦,要自己親身去行下先知架,真係不能盡錄
其實可唔可以帶去自己酒店

引用:
原帖由 莎偉栢看外 於 2019-11-26 22:20 發表 查看引用來源

今晚西看東望有報導各區有大量企企出現,要食快手了
可以好肯定話你哋自絕大部份生面後都系賊雞!!!! 已佔據咸記,唔信就去試下!!!!

光頭有兩條女好很正,一件黑裙高挑輕中企機鋪位,一件後生個樣好靚有肉地著長褲!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆