上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

老冠今晚甘Q地産六中,財仔至巴位十件,宵尾至紅V三中,皆屎輸管三中!質素一般!唔落冇損失!

1. 今天在佐敦平安  2. 昨天在油麻地翠华附近.
我放衣服在牀上靠近我, 佢叫我放床尾矮柜靠近门口, 有布蓋着牀尾. 我知是偷钱党, 佢话我麻烦, 叫我着衫走,吾使比钱.开门口时见到3个大陸佬鬼鬼鼠鼠.应该系同党.
未上去前, 我都知系偷钱党, 因为佢话150包全套环保, 中熟女,有样有波. 无可能甘平

引用:
原帖由 mr.cash 於 2019-11-25 06:58 PM 發表 查看引用來源
1. 今天在佐敦平安  2. 昨天在油麻地翠华附近.
我放衣服在牀上靠近我, 佢叫我放床尾矮柜靠近门口, 有布蓋着牀尾. 我知是偷钱党, 佢话我麻烦, 叫我着衫走,吾使比钱.开门口时见到3个大陸佬鬼鬼鼠鼠.应该系同党.
未上去前, 我都知系偷钱党, 因为佢话150包全套环保, 中熟女,有样有波. 无可能甘平 ...
所以大家要小心而家咸記同老妙勁多偷錢黨!大陸經濟衰退多賊黨來港作惡!

冠旺,斜路有幾隻輕中可食用。
街市巷仔粉紅衛衣短褲樣OK白淨,有肉地,可食用!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-25 08:00 PM 發表 查看引用來源
冠旺,斜路有幾隻輕中可食用。
街市巷仔粉紅衛衣短褲樣OK白淨,有肉地,可食用!!!
冠皇即係邊度

老冠啲企企幾點出動,幾點收?

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-11-26 10:59 發表 查看引用來源
老冠啲企企幾點出動,幾點收?
D晨運呀伯空住個肚已經有早餐食,入晩你訓佢都未訓 ~ 視乎囡囡想唔想做,街市成能日都咁Q多人,反而有部份囡唔敢白天出黎企~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-26 03:11 PM 發表 查看引用來源

D晨運呀伯空住個肚已經有早餐食,入晩你訓佢都未訓 ~ 視乎囡囡想唔想做,街市成能日都咁Q多人,反而有部份囡唔敢白天出黎企~
條gg喺邊幾條街啄米?

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-11-26 15:36 發表 查看引用來源

條gg喺邊幾條街啄米?
腔0度,褲淫佳,兒on佳,咁橋話蝦一帶 啦,要自己親身去行下先知架,真係不能盡錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆