上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.2k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-21 12:36 AM 發表 查看引用來源

有環吹邊個呀介紹下呢
出沒雀館附近,高米七有肉地好易揾!夜晚先出沒!而家唔見佢!

巡左一陣,見都系舊菜多質素一般冇胃口食,甘啱系交友apps撩到個寂寞人婦出黎嘆下午茶,嘆茶時佢系度訴苦,話另一半工作勁忙冷落左佢,講到喊埋我不斷安慰佢,然後佢話琴晚訓唔好,食完我即拉佢上甘Q爆房!時鐘雙鐘租魚七,入房即抱實佢大車脷曡脷車到巴黎鐵塔反轉再反轉。
然後鴛鴦浴冲好,上床男上邊大車邊屌,轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪,最終男上大車車住黎狂屌出野!訓一陣又再黎多Q, 攬住訓陣又硬又開戰狂屌!雙鐘內總出左3Q,走時腳仔都軟晒但勁滿足!

勁,佩服

老妙今晚牌頭六妖,平記一中,b位及街市冇,單眼肥仔兩中,光頭兩幼,li姐有七中,0波冇,大舊兩中!舊菜多質素一般!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-11-20 10:04 PM 發表 查看引用來源

真系有甘高,唔信去昅下,佢話佢新黎唔太習慣,可能好快會走!
想搵米八高,但真係行極唔見

引用:
原帖由 hk_player 於 2019-11-22 07:15 PM 發表 查看引用來源

想搵米八高,但真係行極唔見
夜d去皆屎斜路雀館附近捕下佢啦!

咸記今晚幾旺,有廿多件中質素一般四處游走,老妖有十幾隻,最嚇人有件金毛著連身克厘裙人妖出沒!見到佢系後巷企系度渤開裙屙尿!嚇死我了!

依家香港治安大混亂連尼頓道男驚街都有兩見輕中不過不能食用!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-22 08:22 PM 發表 查看引用來源
依家香港治安大混亂連尼頓道男驚街都有兩見輕中不過不能食用!!!
點解不能食用?太醜樣?尼南未見過有企!小心系偷錢黨搬竇!

平記都有女要行到出尼頓道,甚有數年前妙記大旺之景,可惜質素唔夠以前咁好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆