上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.2k

咁的價錢食到咁正的女低到爛啦。
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-11-20 01:40 AM 發表 查看引用來源
行左幾圈,始終對宵尾尾位東北高佻黑貴婦靚輕中念念不忘,問價兩魚淨屌唔肯吹!
上房先沖洗,女捽周我狂渣波又奶蓮,硬左上套狂渣白滑大波狂屌!望住黑貴婦對白滑長美腿又摸又奶,
最終邊奶美腿邊狂屌出野!態度好唔太催鐘服務一般但食到米八白滑靚長腿又係靚輕中幾滿足咁!(老冠少有!) ...

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-11-20 01:40 AM 發表 查看引用來源
行左幾圈,始終對宵尾尾位東北高佻黑貴婦靚輕中念念不忘,問價兩魚淨屌唔肯吹!
上房先沖洗,女捽周我狂渣波又奶蓮,硬左上套狂渣白滑大波狂屌!望住黑貴婦對白滑長美腿又摸又奶,
最終邊奶美腿邊狂屌出野!態度好唔太催鐘服務一般但食到米八白滑靚長腿又係靚輕中幾滿足咁!(老冠少有!) ...
米八,有冇咁誇。。

引用:
原帖由 normalman2020 於 2019-11-20 09:22 AM 發表 查看引用來源
咁的價錢食到咁正的女低到爛啦。

系呀,直頭成個模特兒甘,樣都ok有d肉地,系有生仔紋爭dd。

引用:
原帖由 hk_player 於 2019-11-20 05:53 PM 發表 查看引用來源

米八,有冇咁誇。。
真系有甘高,唔信去昅下,佢話佢新黎唔太習慣,可能好快會走!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-11-20 22:04 發表 查看引用來源

真系有甘高,唔信去昅下,佢話佢新黎唔太習慣,可能好快會走!
頭先食完飯見到一件高大黑裙樣麻麻係褲淫山頂小巴位,有d肉地係咪佢呀?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-21 12:16 AM 發表 查看引用來源

頭先食完飯見到一件高大黑裙樣麻麻係褲淫山頂小巴位,有d肉地係咪佢呀?
應該唔系,頭先路經唔見佢可能已走了!

今晚老冠更冷靜,甘Q冇,財仔至巴位得一中,宵尾三中一般,街尾三中一可食,皆屎斜路三中一般,景況悽慘!

巡左一陣,系皆屎斜路超市附近遇老相好,佢今日剛抵港即拉佢上聚一聚。
先冲涼洗好,抱實佢大車車個不停天旋地轉!再上床囡奶蓮跟住落力環吹,吹到勁爽吹左有7,8分鐘,然後上套佢騎上狂屌我手渣白滑巨乳渣不停。跟著邊奶蓮邊大車坐蓮屌,最終男上大車車住黎狂屌出野!勁爽勁滿足!冲涼抹乾著衫比左三魚佢就goodbye kiss走人!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-11-21 00:30 發表 查看引用來源
巡左一陣,系皆屎斜路超市附近遇老相好,佢今日剛抵港即拉佢上聚一聚。
先冲涼洗好,抱實佢大車車個不停天旋地轉!再上床囡奶蓮跟住落力環吹,吹到勁爽吹左有7,8分鐘,然後上套佢騎上狂屌我手渣白滑巨乳渣不停。跟著邊奶蓮邊大車坐蓮屌,最終男上大車車住黎狂屌出野!勁爽勁滿足!冲涼抹乾著衫比左三魚佢就goodbye kiss走人! ...
有環吹邊個呀介紹下呢

茶記老冠大旺!甘Q地産有7,8件中,財仔至巴位約十件,宵尾一帶約十件,皆屎屎政門口約7,8件!約三分一可食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆