上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.1k

今晚路過TP順便去壞人果頭昅下,G V站一帶有十幾件有幼,輕中,熟中價三魚,兩魚,魚半,質素一般量少,唔順路不建議去!

老冠今夜相對較静,但也有女,眼見吧位轉角一件高挑後生女,白恤衫長牛條腿幾修長。另一件靚女輕中少肥,企衰鵝生果檔,白T 黑貼身褲,斜孭袋,睇落唔似企企但fact check咗兩魚,幾靚女唔似大陸妹添。就呢兩件可食!!!

壞人褲搶交界揀左件克白間T長牛,克長髮瘦底令身型令輕中,兩魚包膠吹,可冲洗上床女上膠膜吹奏,硬左上套男上狂渣昅手波狂屌出野!服務同態度都ok!窿幾窄幾好屌!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-10-30 11:04 PM 發表 查看引用來源
老冠今夜相對較静,但也有女,眼見吧位轉角一件高挑後生女,白恤衫長牛條腿幾修長。另一件靚女輕中少肥,企衰鵝生果檔,白T 黑貼身褲,斜孭袋,睇落唔似企企但fact check咗兩魚,幾靚女唔似大陸妹添。就呢兩件可食!!! ...
凌晨老冠甘Q及財仔冇,巴位三中有兩丑中,yy兄話果件輕中樣純但吸引力一般,紅V位三舊菜輕中,皆屎斜路見六中質一般,未見YY兄話果檔件正野!勁失望!

苦心等候Y兄話果檔件心水冇撈味新做令輕中,”皇天不負叫G人!“,終系遇上佢!米六高瘦底昅手波好有氣質,似“愛x家”朱x敏甘正!開兩魚包膠吹,可前後冲涼,可奶蓮小車,昅手彈手波勁正。上床女先奶蓮再落力細心吹奏,吹左有6,7分鐘,跟住騎馬,坐蓮,狗仔式屌,窿窄水多勁爽!最終男上狂渣狂屌出野!
多謝YY兄誠意推介確系一流!

有冇師兄行過佳寶 有冇女

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-10-31 01:19 AM 發表 查看引用來源
昨晚見佳寶冇女,肉檔兩件舊菜輕中一般,甘既鐘數返歸休息下好過!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-31 01:03 發表 查看引用來源
苦心等候Y兄話果檔件心水冇撈味新做令輕中,”皇天不負叫G人!“,終系遇上佢!米六高瘦底昅手波好有氣質,似“愛x家”朱x敏甘正!開兩魚包膠吹,可前後冲涼,可奶蓮小車,昅手彈手波勁正。上床女先奶蓮再落力細心吹奏,吹左有6,7分鐘,跟住騎馬,坐蓮,狗仔式屌,窿窄水多勁爽!最終男上狂渣狂屌出野!
多謝YY兄誠意推介確系一流! ...
公起你食到好野,可惜我趕時間返歸去唔係我都上咗,呢件樣靚直頭少有冇撈味有氣質!!! 真係要返去睇睇!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-10-31 15:15 發表 查看引用來源
肉檔有雞寶冇,夜晚有兩三件輕中,食唔落貨色。

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-10-31 03:15 PM 發表 查看引用來源
G寶已冇女好耐啦!做乜事日日都問?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆