上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.0k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-7 09:12 PM 發表 查看引用來源

系咪米黃色連身裙果件?有件後生女冇波白T短牛企梯口樣都ok。
糸呀

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-10-7 20:35 發表 查看引用來源
光頭有3件 其中1⃣️件生面口 服務0就預左 勝在身材好真波。本人因示威已儲多日精蟲 今日谷精上腦 落去搵女借條隧道 最後舒𣈱排出🤓
去咗示威做咁多運動米青特別澎湃!! 約唔去示威冠記日日都有女食啦!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-10-7 09:21 PM 發表

糸呀
呢件我見對波幾大身型幾令都想食,但一想到光頭佬D房臭賓賓, D女又勁催鐘就走過睇下算囉!

最後路經咸記, 係big街地鐵口見到件高佻白滑令身型熟中, 樣幾姣身型好吸引我, 開兩魚半包環吹,
房係M朱幾大幾乾淨,有前後沖涼,上床囡奶蓮後再落力環吹, 吹功認真一流,條利識打圈吹到我好能爽!
然後上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪屌,最後邊奶蓮邊狂渣白滑昅手蓮狂屌出野!服務幾好唔催鐘但無車牌!

老冠冇地鐵,巴士有排長龍,叫完G都唔撚知點走

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-8 12:43 AM 發表 查看引用來源
最後路經咸記, 係big街地鐵口見到件高佻白滑令身型熟中, 樣幾姣身型好吸引我, 開兩魚半包環吹,
房係M朱幾大幾乾淨,有前後沖涼,上床囡奶蓮後再落力環吹, 吹功認真一流,條利識打圈吹到我好能爽!
然後上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪屌,最後邊奶蓮邊狂渣白滑昅手蓮狂屌出野!服務幾好唔催鐘但無車牌! ...
係咪幾高下,著白裇衫牛仔短裙,頭髮染少少灰色,肚有紋身,長腿不過年紀熟啲

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-8 12:43 AM 發表 查看引用來源
然後上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪屌,最後邊奶蓮邊狂渣白滑昅手蓮狂屌出野!服務幾好唔催鐘但無車牌! ...
係咪幾高下,著白裇衫牛仔短裙,頭髮染少少灰色,肚有紋身,長腿不過年紀熟啲
上到去佢話叫我玩全套加一舊包環吹,我睇真覺得年紀偏大,想掉低幾草借意話我接受唔到女有紋身想遁,佢即刻叫我唔好走,話照俾兩百,吹唔洗加錢,佢賣點係對白滑長腿,樣遠睇幾靚,不過近睇偏老,試一次無妨

平安對面企欄杆有件OL 裝白衫灰裙高踭鞋冇撈味,中女,應該三十頭,長髮,有沒人試過

巴站頂對面
公廁均有靚G 10件
唔係趕車實食冇癡牙

邊到巴士頂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆