上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.9k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-9-27 20:00 發表 查看引用來源
咸記依家好多深山老妖,快d黎卜。
琴日扑咗件短髮長腿熟中,身型超正,推車,手指公插屁眼,佢叫到隔離都聽到。

咸記企機舖有件黃衫短牛 幼,樣就普通問左200,都係唔上了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-9-27 08:58 PM 發表 查看引用來源

琴日扑咗件短髮長腿熟中,身型超正,推車,手指公插屁眼,佢叫到隔離都聽到。
指插啲囡囡既屎眼,啲女女咪雙重享受?
師兄有冇買手指套黎用,比較衛生啲。

原來寶零都有辦公室,新場?

中咗肥仔其中一囡伏,樣有整過,著條裙,紮馬尾,下面望落好似幾大波,上到去乜都唔除,上衣就咁拉落少少,底褲連䌩褲除咗一邊腳,用手chop幾下就要上套,罩都唔除唯有係上半球度渣下,好似都整過,有少少硬,唉,諗住鬆下比條囡咁樣對待,無晒癮出唔到野走人,望各師兄小心中此囡伏。

唉,其實玩企 10個有7個都出唔到野,無前奏又無錫。好難超硬卜

引用:
原帖由 愛遊廟街 於 2019-9-27 10:02 PM 發表 查看引用來源
中咗肥仔其中一囡伏,樣有整過,著條裙,紮馬尾,下面望落好似幾大波,上到去乜都唔除,上衣就咁拉落少少,底褲連䌩褲除咗一邊腳,用手chop幾下就要上套,罩都唔除唯有係上半球度渣下,好似都整過,有少少硬,唉,諗住鬆下比條囡咁樣對待,無晒癮出唔到野走人,望各師兄小心中此囡伏。 ...
老妙單眼對面?

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-9-27 10:33 PM 發表 查看引用來源

老妙單眼對面?
係,諗住生面口試下。無G運

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-9-27 10:19 PM 發表 查看引用來源
唉,其實玩企 10個有7個都出唔到野,無前奏又無錫。好難超硬卜
睇有無G運,有啲囡係好,用手整到你硬,有啲會錫lin,今次衰到連整硬你都懶,對上一次伏得好緊要既又係呢度果條囡又衫都唔除,但有除褲,又係未硬就要你入洞。
但呢度都有好囡,只係今次中晒伏

引用:
原帖由 愛遊廟街 於 2019-9-27 10:36 PM 發表 查看引用來源

係,諗住生面口試下。無G運
單眼對面冇乜新野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆