上一頁下一頁
發新話題

老公想我同另一個男人親熱

收藏  |  訂閱
533  144.3k

其實咩叫 bi,我仲係男仔所以唔明

引用:
原帖由 tony815 於 2014-9-1 12:16 PM 發表 查看引用來源
我都覺得搵個男既出黎同你地兩公婆玩好易,但要個男人系bi就有難度

我之前同兩公婆玩過,因為個老公對一般既性愛沒咩感覺,所以想玩下3p,我地約左系旺角一間酒店度玩,一開始我地都系飲下酒,傾下偈先,之後老婆就 ...
咁勁, 個日有冇腳軟

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-9-1 11:18 AM 發表 查看引用來源
我都經常同女伴肛交,但完全冇興趣插男人,反而對俾男人插有啲幻想!

你都有0仔傾向喎
又講下我由直變bi既經歷
其實我原本係直的,幾年前有個都係直既鬼佬同事乜都9up一餐,有次講開 bi sex 佢話好多鬼佬年紀大左就會開始轉玩bi sex,就此開始左呢個話題,然後有次去左佢屋企睇4仔一齊打飛機,佢突然伸手過黎幫我打,我竟然覺得好high,又幫佢打,越打越high我突然就跪在佢面前幫佢吹,真係非常極之興奮,果次大家都有d唔知點玩好,就打飛機完事,之後就有第2..3..4..次,比佢插入菊花的確係有另類快感,佢又愛上幫我吹既快感,就係咁我同佢都由直變bi,而我既性幻想範圍亦大左好多

如果大家接受唔到 bi 的話,請不用參與討論

引用:
原帖由 tony815 於 2014-9-1 12:16 PM 發表 查看引用來源
我都覺得搵個男既出黎同你地兩公婆玩好易,但要個男人系bi就有難度

我之前同兩公婆玩過,因為個老公對一般既性愛沒咩感覺,所以想玩下3p,我地約左系旺角一間酒店度玩,一開始我地都系飲下酒,傾下偈先,之後老婆就 ...
師兄有得介紹嗎?
私傾

上面巴打Bl即系雙性。

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2014-9-1 12:24 PM 發表 查看引用來源

你都有0仔傾向喎
又講下我由直變bi既經歷
其實我原本係直的,幾年前有個都係直既鬼佬同事乜都9up一餐,有次講開 bi sex 佢話好多鬼佬年紀大左就會開始轉玩bi sex,就此開始左呢個話題,然後有次去左佢屋企睇4仔一 ...
即係都鍾意女人,但尋求另類快感

我冇Bi傾向,但都做過一次I仔,大戰o仔。所以識得個Bi的c兄仔。
都志在叫特別經驗

我冇Bi傾向,但都做過一次I仔,大戰o仔。所以識得個Bi的c兄仔。
都志在叫特別經驗

引用:
原帖由 remyred 於 2014-9-1 12:47 PM 發表 查看引用來源
都志在叫特別經驗

2P or 3P?

2P

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆