上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.8k

引用:
原帖由 hk210121 於 2019-8-22 09:53 PM 發表 查看引用來源

中女嚟 相頭一般可接受 愛巨乳一定要試
秧街超级乳牛,請問師兄約幾點有得食?

引用:
原帖由 kennypigpig 於 2019-8-23 10:42 AM 發表 查看引用來源

秧街超级乳牛,請問師兄約幾點有得食?
我自己就夜晚7點幾食

村爺食左件後生
中短髮 白滑腰幼 微波
可惜錫身 吹功不足
2魚 架步喺對面
貪後生可上 26碎 湖北

引用:
原帖由 hk210121 於 2019-8-22 09:53 PM 發表 查看引用來源

中女嚟 相頭一般可接受 愛巨乳一定要試
師兄,粒墨大不大。因为我现在看到有两三个在下巴位置附近都好像有墨🙈🙈

老冠茶市甘Q有7,8件中,有兩件輕中可食;財仔兩中麻麻,宵尾五中又系兩輕中可食!皆屎斜路五中好差劣!

去左老冠反食福建高佻長腿令輕中,兩魚半包環吹,可小車奶蓮食鮑奶白滑長腿!有前後冲涼,服侍好69互動佢細心落力吹奏我狂奶西,奶夠男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上邊狂奶長腿狂渣白滑彈手大波狂屌出野!認真冇得頂!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-8-24 18:32 發表 查看引用來源
去左老冠反食福建高佻長腿令輕中,兩魚半包環吹,可小車奶蓮食鮑奶白滑長腿!有前後冲涼,服侍好69互動佢細心落力吹奏我狂奶西,奶夠男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上邊狂奶長腿狂渣白滑彈手大波狂屌出野!認真冇得頂! ...
係咪廣西燒味個件高瘦輕中

咸妙都唔掂,舊女,冇新女,數量不多,唔落冇損失

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-8-24 16:35 發表 查看引用來源
老冠茶市甘Q有7,8件中,有兩件輕中可食;財仔兩中麻麻,宵尾五中又系兩輕中可食!皆屎斜路五中好差劣!
老冠都冇地鐵去到真仆街連牛頭角都封

單眼有件斯文好樣輕中開兩魚,中波黑提,態度良好唔吹鐘,簡單快餐,可輕車,單眼嚟講叫做okay架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆