上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-9 12:12 AM 發表 查看引用來源

排球女將呢排成日都黎,佢真係好L高不過太瘦!!:smile_42:
佢以前兩三個月先黎一次,我成個月無去老妙所以黎左都唔知,係啊佢太瘦又包面,呢個高度如果多番幾kg肉個身型會靚好多。

頭先食左光頭件中上質素幼,樣同身型幾令著格仔連身裙,昅手波好好渣,開兩魚半淨屌,入房先冲洗,上床佢捽周我狂渣波,然後上套男上狂渣波狂屌出野,唔催鐘叫聲好淫mimi眼幾姣!質素有老尖發記幼,值得一試。

引用:
原帖由 athalon 於 2019-6-8 11:13 PM 發表 查看引用來源
無大件事,只係有疑似高空襲物。跟住巡下啲鋪,叫佢哋搬返啲台入去,唔好擺出大路
仲以咩大單野,成十幾個軍裝好人企爛京,好彩冇影響我地昅女!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-9 12:12 AM 發表 查看引用來源

排球女將呢排成日都黎,佢真係好L高不過太瘦!!:smile_42:
玩對腳, 但唔知有無服務

引用:
原帖由 athalon 於 2019-6-9 12:30 AM 發表 查看引用來源

佢以前兩三個月先黎一次,我成個月無去老妙所以黎左都唔知,係啊佢太瘦又包面,呢個高度如果多番幾kg肉個身型會靚好多。
即係身瘦,但係包面,面肥?

引用:
原帖由 athalon 於 2019-6-9 12:30 AM 發表 查看引用來源

前兩日好似見過,白背心,短褲
樣就一般

尾心係咩地方?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-27 02:59 PM 發表 查看引用來源
全港有企企食之性點總匯:
港島區
北角春街,全是自由G中女及大媽,價格魚半至兩魚。早午晚都有!

九龍區
老妙(妙街)多為有G頭睇之北幼,中女及大媽,價格兩魚半至三魚。
自由G限牌頭,0波及大舊位一帶,開兩魚至兩魚半。
午,晚,凌晨都有!
咸記(XXX果欄一帶)全是自由G中女及大媽,價格魚半至兩魚。
早午晚市有!

官記(衰人街市一帶)全是自由G中女及大媽,間中有少量後生,價 ...
師兄,感謝無私的精神

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-6-9 16:07 發表 查看引用來源
尾心係咩地方?
於咸記與燈記之間的一樓上民宿

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-6-9 12:41 AM 發表 查看引用來源
頭先食左光頭件中上質素幼,樣同身型幾令著格仔連身裙,昅手波好好渣,開兩魚半淨屌,入房先冲洗,上床佢捽周我狂渣波,然後上套男上狂渣波狂屌出野,唔催鐘叫聲好淫mimi眼幾姣!質素有老尖發記幼,值得一試。 ...
格仔我見不到wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆