上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.6k

7点幾落咸記食舊相好企企,佢同成班姊妹有证冇事,鄰房7日妹子在楼下被好人拉了

引用:
原帖由 ckwong997 於 2019-6-3 20:45 發表 查看引用來源
冠記打大風無啖好食,只得一班老妖。

上樂搶樓洗樓,見有陀北老G系唐二,三樓梯口貼上以下膠貼通告,叫姐妹們要舉報無證七日鮮。老實講,冇新女更加唔會上去,聽變死場吧! ...
街市斜路光星有長腿短髮靚輕輕中呀!!

引用:
原帖由 ckwong997 於 2019-6-3 20:45 發表 查看引用來源
冠記打大風無啖好食,只得一班老妖。

上樂搶樓洗樓,見有陀北老G系唐二,三樓梯口貼上以下膠貼通告,叫姐妹們要舉報無證七日鮮。老實講,冇新女更加唔會上去,聽變死場吧! ...
D死鬼拖地老北好心就退休退間房出黎俾多幾件7日鮮開工啦,佢地應該去做企企先係!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

街市斜路光星有長腿短髮靚輕輕中呀!!
我在同一地點食佐件短髮輕中.有侍浴.可環吹加五草.現在企企有涼沖算唔錯何況有侍浴低贊.吹功唔錯.約30.kt算候生有服務.換post無黑面超低食不過3日走佐唔知係米你講果件.下次來絕對反食之選

引用:
原帖由 bluesky9999 於 2019-6-4 12:52 發表 查看引用來源
我在同一地點食佐件短髮輕中.有侍浴.可環吹加五草.現在企企有涼沖算唔錯何況有侍浴低贊.吹功唔錯.約30.kt算候生有服務.換post無黑面超低食不過3日走佐唔知係米你講果件.下次來絕對反食之選 ...
係都唔出奇,呢件短髮輕輕中單睇外型都食得過

唔知左或右手大母子背有小紋身.

今晚光頭冇開市 人都5見埋

單眼諒茶下白衫短牛 開350。佢傻架

荃記今日一片死寂,好人守住寒背街一直守到差唔多九點幾先肯走,然後囡囡就開始落樓。眼見呢期質素麻麻,但點都後生過春街同咸記。有部份同咸記差唔多,但始終囡少,每堂樓梯口企四五件左右,質素麻麻!:smile_45:

大家小心,賊婆又係妙記出現!!!

位置:妙記上街,大OK,紅色酒店一帶
衣服:粉紅色T,白短褲,粉紅色框眼镜,厚底涼鞋
外形:馬尾,矮,行路少少寒背,冇乜笑容

佢會一開波就大聲播歌,主動拉你埋身壓住佢男上女下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆