上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-浸淫的一年 37集 結局收皮編p33頁

收藏  |  訂閱
515  482.8k

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-31 09:15 PM 發表 查看引用來源

我都睇香討色片先瀨嘢呀:'(

精蟲上腦...

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-31 09:26 AM 發表 查看引用來源
因家中電腦中毒,要四五日後再上文,sorry。

唯有睇住舊文先啦!:smile_45:

睇完整個娜娜系列了!

引用:
原帖由 Mastermind007 於 1-8-2012 20:05 發表 查看引用來源
睇完整個娜娜系列了!
終於睇晒咁勁…早期作品我覺得『泰國凌辱』和『魔物』『日本四天淫』算是ok啦,其他我真唔知寫乜,我都唔想再睇唷。:smile_27:

引用:
原帖由 Mastermind007 於 1-8-2012 20:05 發表 查看引用來源
睇完整個娜娜系列了!
你有冇意見畀我作參考,我都搵唔到題材啊,『娜娜』沒理由一年白過嗎?

引用:
原帖由 spamna 於 2012-8-2 12:25 AM 發表 查看引用來源

你有冇意見畀我作參考,我都搵唔到題材啊,『娜娜』沒理由一年白過嗎?

等我唸下先!

like

程婷安排痴女『娜娜』書展色誘宅男, 同他們一個個打炮合撚扑野, 一定好收得!

[quote]原帖由 Los_Angeles 於 3-8-2012 20:21 發表 查看引用來源
程婷安排痴女『娜娜』書展色誘宅男, 同他們一個個打炮合撚扑野, 一定好收得! [/quote書展就唔好,成人展或者更加多人入場,到時會破入場記錄啊

第五集: 夜場

人物介紹
Model     :悠田里麻子(20)
Pub boss :結城斗久   (45)
經理人    :山田澤晃

另一邊廂,娜娜出手相助山田澤晃,山田澤晃坐娜娜新開張pub,大會己安排好衣服,娜娜明白離不開泳衣或內衣出場,娜娜香港都也試過這類表演,因為這類表演價錢高一點,如果拆脹,娜娜人工有萬三四

元,這個價錢已經是最top model?但今次日本之地,太多競爭,娜娜拆脹都有七仟至八仟,已經好好了,娜娜更換好一套bikini, 娜娜先發覺泳褲有點小布可憐『伊…乜咁細件又幼呀?嘩!大動作都…妖

呀?位都移X埋?成隻鮑魚露晒餡呀?唔得…吓…我有條圍巾頂住先,遮遮下面。』娜娜再加圍巾圍下身,跟住工作人員講解流程後,經理人山田澤晃再給娜娜新pub貼紙,要娜娜貼胸口上,娜娜照跟他意思

做,山田澤晃驚死貼紙會跌?他用手在娜娜胸脯貼紙上印一印『仆街死變態佬呀?咁都要抽水啊?』跟住比記者影相和訪問,再旁還有另一個女model拍相,記者要求娜娜和女model合照數張後,司儀叫另一女model名子悠田里麻子,男士一陣叫囂和哨子聲後,司儀再次大叫:
      【我們熱烈掌聲歡迎D.Na出場耶;】

娜娜行上小台度,娜娜眼底閃燈和叫聲同哨子不停,還有人大叫:
        【D.Na妳好靚女?嫁給我吧?】
        【D.Na妳個波好大啊?我好想揸妳對波啊?】
        【D.Na除衫啊?除衫啊?】

台下男士叫囂,娜娜以前聽了不少。娜娜初出夜場表演時,台下男士講得粗鄙說話,事後娜娜向程婷哭訴,程婷開解『男人就係咁啦?妳越出名越要講難受說話,等妳難堪;不過有樣好,起碼有人賞識先會嗌

妳,好過冇人叫啊?』娜娜明白道理後,她以後將粗俗說話當讚美。大會安排男士女士鬥飲比賽,擲飛標之類,司儀要娜娜和悠田里次子都要落場參加鬥飲比賽,娜娜飲術好水皮,她飲到漏落胸脯泳衣,全場男士舉手願意幫娜娜抺,司儀搞氣氛:
        【咁粗重功夫等我來啦?】

全場男媽聲四起,娜娜被現場氣氛感染玩好開心,到男士飲啤酒比賽,司儀大叫:
         【今晚有份報名參加鬥飲比賽男士,參加者都可以同我…身後靚靚model拍照留念和有紀念品收,嘩…幾好啊,?如果…呢…最後一位贏出鬥飲比賽?呵 …啊?贏家除了紀念品之外還可以選一位靚model相擁一秒鐘…兩秒鐘…三秒鐘係…十秒鐘,冇錯呀?係擁抱十秒鐘啊?唔好睇少十秒鐘啊…當你摟摟靚女懷裡,噢…正啊?係咪好吸引呢?好啦…遊戲要開始啦,每八人一組玩先,又請一班猛男靚仔出場。】

跟住一反生死鬥;經理人山田澤晃介紹酒吧老闆娜娜應識,結城斗久(45歲)娜娜禮貌同握手和影相,結城斗久猛讚娜娜樣甜身材正啊?他袋裡拿出黑色卡:
        【D.Na小姐,我比張VIP咭妳,下次來有八折優惠免費開K房。】

娜娜接結城斗久黑咭說聲多謝,其實娜娜口不對心『靠…我疑為有手錶鑽石送?得個八折咭咋,總要我穿成咁露埋肉…小。』

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆