上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-浸淫的一年 37集 結局收皮編p33頁

收藏  |  訂閱
515  482.8k

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 17-8-2012 09:28 發表 查看引用來源
慘拉 ... 隔左一輪無上黎 , 唔記得自己上次睇到邊:smile_35:
盧盧兄:smile_15: ,再由頭睇多次,都冇問題 可能會中間有錯,到時再提我修改:smile_o10: 下集更精彩…會有……4p出現場景,不過我仲寫緊,哈哈哈… 過多兩集又去返日本,娜娜在日本有事發生,都好慘下啊?佢好慘,但係佢好happy。

Spamna兄越寫越好!

會唔會係蔡恩麗搏上位?

引用:
原帖由 無巧不成書 於 17-8-2012 22:16 發表 查看引用來源
Spamna兄越寫越好!
無巧兄,謝謝,我會畀心機寫,不過發現都有錯字同錯別字,體諒:smile_35:,不過要多謝一個人,唔開名:smile_55: ,免得抽人水:smile_41: ,睇佢寫戀戀飛真係有靈感都返晒來呀:smile_13: 。

引用:
原帖由 劉三貴 於 18-8-2012 05:36 發表 查看引用來源
會唔會係蔡恩麗搏上位?
估中啊 ?佢會加入去拍三級片:smile_47: ,佢點解自投三級女星 ,為錢 ?定係為仔(世飛) ,來緊故事好緊湊同好震震地啦?不過構思中:smile_55: ,賣個關子先。:smile_o02:

故事中娜娜有場戲,俾日本經理人山口澤晃用迷藥『杜』娜娜昏迷,跟住就迷姦娜娜,近排台灣富二代一樣用迷姦這招姦淫台灣女藝人﹑女model,真係咁Q?六合彩都唔見我中喎:smile_42:

戀戀飛我都有睇,的確是好文章.和發哥的水晶夢幻,vivian淫慾史都是同一個調的.

引用:
原帖由 無巧不成書 於 18-8-2012 21:59 發表 查看引用來源
戀戀飛我都有睇,的確是好文章.和發哥的水晶夢幻,vivian淫慾史都是同一個調的.

所以讀書時老師講得啱,睇多D人地小說,對自己又幫助,我都係起劉sir偷到少少師咋?

好正...:smile_o06: :smile_o06: 令我條撚硬哂

引用:
原帖由 kuen0213 於 21-8-2012 01:19 發表 查看引用來源
好正...:smile_o06: :smile_o06: 令我條撚硬哂
多謝欣嘗,謝謝。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆