上一頁下一頁
發新話題

妄想sex都市 五 結局編 扭曲2 P12#168(個腦可以放假囉?哈哈)

收藏  |  訂閱
176  90.7k

引用:
搞到我都想上去dup骨...嘻

慢啲寫唔緊要 最緊要唔好爛尾~~~~
Support!!
引用:
thz a lot
多謝兩位先,順便我都報告最後一集進度,我寫了四……佰零字!七日只寫四佰幾字,我都唔原諒自己啦,真係低炳呀?因工作上時間調動咗,變咗無時間寫…盡量十四日前會出住一節吊住故事先…?講開今次故事,寫女主角candy去正骨場,衰妹明知道人地盲,都要暴露俾人地睇,試下盲人有無反應…同其實女人揼骨多多少少有D心邪,想技師進一步行動,無奈正骨不能有性交易,而candy搵盲人按摩,一來盲人永遠唔知道樣子,可以拋開矜持,可以全完展開身體,唔怕盲人睇蝕,而按摩過程中,想寫出candy按摩慾火高漲感覺,不過寫唔出味道來,大家粗粗地睇住先。

引用:
原帖由 spamna 於 30/3/2013 20:30 發表 查看引用來源

多謝兩位先,順便我都報告最後一集進度,我寫了四……佰零字!七日只寫四佰幾字,我都唔原諒自己啦,真係低炳呀?因工作上時間調動咗,變咗無時間寫…盡量十四日前會出住一節吊住故事先…?講開今次 ...
反而我有諗過candy 嘅行為係想試下盲人係咪真係盲

liu起度火無得充實返好辛苦呢

THX FOR SHARING!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 hazelnut 於 30-3-2013 10:56 發表 查看引用來源
搞到我都想上去dup骨...嘻

慢啲寫唔緊要 最緊要唔好爛尾~~~~
Support!!

原本係寫正常男人,不過…正路來講女仔掂會俾男人掂自己身體呢,除非男有缺陷,女人先會出於憐憫心幫手,其實我想寫埋有性交易,不過…我諗盲人有職業操守,只能用手幫女客解決需要…

引用:
原帖由 chun0259 於 31-3-2013 02:00 發表 查看引用來源
THX FOR SHARING!!
多謝多謝:smile_13:

引用:
原帖由 LokXPR 於 31-3-2013 19:37 發表 查看引用來源
thanks for sharing
多謝多謝

支持你既文a_a

引用:
原帖由 ki_so 於 1-4-2013 11:52 發表 查看引用來源
支持你既文a_a
多謝,我會加快寫文,不過硬係寫得廿個字停下…寫下唉,god give me powerful

即使不上文也要經常上來保持聯絡啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆