上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
789  233.5k

引用:
原帖由 florence0416 於 2018-3-24 04:58 AM 發表 查看引用來源
多謝大家既關心
但我已經返唔到轉頭
放左出黎唔夠半個月我又主動申請返去
但係個個地方已經滿足唔到我
所以主人們送左我去一個地方
比之前既監獄更強烈既調教
個個地方只有我一位賤奴
無盡既電流責
無盡既抽 ...
Nice slut 
I thought you born form this shit 

好想聽下妳隻賤奴把聲

今次返黎
係因為主人要我地自己諗點樣plan好自己個訓練日常
就好似上次監獄咁
有哂時間既
各位主人可唔可以幫我plan下程序表?

引用:
原帖由 florence0416 於 2018-5-17 02:09 PM 發表 查看引用來源
今次返黎
就好似上次監獄咁
有哂時間既
咁就勁啦,但係編左比你,又無得試,咁就差D!

引用:
原帖由 florence0416 於 2018-5-17 02:09 PM 發表 查看引用來源
今次返黎
就好似上次監獄咁
有哂時間既
我有D Idea, 不過與你平時受開GE會有D分別,
因為睇返你過去D主人似乎係想催毀你人格,
而我果D諗法主要係點樣整痛你,
同埋你以往提過GE好似都係集中係下身,
你有無試過上半身(例如乳房及乳頭)玩GE花式?

引用:
原帖由 大三元字一色 於 2018-5-17 09:15 PM 發表 查看引用來源

咁就勁啦,但係編左比你,又無得試,咁就差D!
無錯, 最起碼要影返相(唔露臉都唔緊要, 或者可以戴口罩),
證明真係有實現過, 有D互動,
而唔係我地一班麻甩佬自己係度幻想.

引用:
原帖由 碧卡 於 2018-5-19 11:14 AM 發表 查看引用來源

我有D Idea, 不過與你平時受開GE會有D分別,
因為睇返你過去D主人似乎係想催毀你人格,
而我果D諗法主要係點樣整痛你,
同埋你以往提過GE好似都係集中係下身,
你有無試過上半身(例如乳房及乳頭)玩GE花式? ...
我都有IDEA,不過我嘅諗法係全身都會調教到,有痛有唔痛!仲有就係會離開室內,係室外調教!

引用:
今次返黎
就好似上次監獄咁
有哂時間既
長期塞震蛋,對用不停大大力渣自己對波

唔知有無機會試試你

小澪又差不多一個不見人了,去左邊啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆