上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 失婚婦之小狼狗馴訓日記

收藏  |  訂閱
67  54.1k

原來寫了短文,今晚在無巧兄編文"色情家庭"上post及推返前面,晚上10:15寫好po啦?掂知俾板主鎖了:smile_o03:,板主咁快就鎖文,頂....氣死我啦:smile_o02:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-6-27 10:34 PM 發表 查看引用來源
原來寫了短文,今晚在無巧兄編文"色情家庭"上post及推返前面,晚上10:15寫好po啦?掂知俾板主鎖了:smile_o03:,板主咁快就鎖文,頂....氣死我啦:smile_o02:
咦!spamna兄有短文牙?不如你先貼出嚟啦!我反而冇乜所謂,我諗我都呢兩日出到續篇,到時咪另開新帖駁落去囉!

引用:
原帖由 spamna 於 2013-6-27 10:34 PM 發表 查看引用來源
咁知唔知係咩事比人鎖??? 按道理佢鎖文應該都會比原因 ...

另外 , 其實我可能會出果篇長文既背景 , 你地可以當係好似 "高達"  "銀河英雄傳說" 既背景咁 ,
基本上係天馬行空~~

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 28-6-2013 12:46 發表 查看引用來源

咁知唔知係咩事比人鎖??? 按道理佢鎖文應該都會比原因 ...

另外 , 其實我可能會出果篇長文既背景 , 你地可以當係好似 "高達"  "銀河英雄傳說" 既背景咁 ,
基本上係天馬行空~~
無巧兄係到期十四天無人回覆,諗住昨晚即場打字上文啦,晚上10:15已俾板主lock咗編文,九點幾好好地,10點就lock,浪費咗我短文,好彩伍佰零字姐,無傷肝無傷肝:smile_o03:

天馬行空...我都有諗過下...但...有心無力寫囉?睇下文回下文算啦,留返有心人去寫作啦?

引用:
原帖由 無巧不成書 於 28-6-2013 05:59 發表 查看引用來源

咦!spamna兄有短文牙?不如你先貼出嚟啦!我反而冇乜所謂,我諗我都呢兩日出到續篇,到時咪另開新帖駁落去囉!
七一有文上,噢~!正呀?編短文...唔想上囉?

:smile_40:

support

可能第一次試寫長篇小說 , 有些緊張 , E+係交待一下單篇作品 ...
國際化D果篇E+寫左4/9 , 我試迫自己寫快D , 希望7月中前可以出到 ...
計埋呢篇 , 今年會出多3篇~~

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 29-6-2013 19:12 發表 查看引用來源
可能第一次試寫長篇小說 , 有些緊張 , E+係交待一下單篇作品 ...
國際化D果篇E+寫左4/9 , 我試迫自己寫快D , 希望7月中前可以出到 ...
計埋呢篇 , 今年會出多3篇~~
我會為你加油油油,慢慢寫;最緊要故事正:smile_o12:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-6-29 09:04 PM 發表 查看引用來源

我會為你加油油油,慢慢寫;最緊要故事正:smile_o12:
其實我E+寫緊果篇(國際化) , 故事性唔係咁強 ... 如果拎去比劉金發評 ,
恐怕會被罵 : 這不是故事 , 故事是有轉折  有起承轉合的~~
事實上 , 小弟作品中算成積不錯的 "我老婆是M女" , 也曾被他這樣罵過 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆