上一頁下一頁
發新話題

變態男

收藏  |  訂閱
68  3.2k

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-28 08:32 AM 發表 查看引用來源
果刻只係驚到想即閃。:smile_42:
小心再見到佢,你吾報警,佢會....................:smile_o14:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-27 06:27 PM 發表 查看引用來源

佢點左你相啦,再忍出事架:smile_o04:
報比司機,成車人等警察
你果patpat真慘
使吾使呵返呀
以後唔搭啦,等姐夫收工車。:smile_34:

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-28 08:35 AM 發表 查看引用來源
以後唔搭啦,等姐夫收工車。:smile_34:
斬腳趾避..............:smile_39:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-28 08:37 AM 發表 查看引用來源

斬腳趾避..............:smile_39:
其賞禽晚去海洋公園搭巴士返嚟都遇到咸濕佬。我坐係下層最尾個位,因無乜人同對脚太累,我便將脚放上對面座位,點知個咸濕佬即刻由我身旁坐咗過對面,仲伸手練我小腿同大比。今次我精,影底咗,已警告佢會擺上網。:smile_34:

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-28 09:56 AM 發表 查看引用來源其賞禽晚去海洋公園搭巴士返嚟都遇到咸濕佬。我坐係下層最尾個位,因無乜人同對脚太累,我便將脚放上對面座位,點知個咸濕佬即刻由我身旁坐咗過對面,仲伸手練我小腿同大比。今次我精,影底 ...
秀秀吸引到好多咸濕佬:smile_40:
有冇其他乘客見到

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-9-28 10:34 AM 發表 查看引用來源
秀秀吸引到好多咸濕佬:smile_40:
有冇其他乘客見到

無啊,有佢唔會咁大膽。

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-28 10:37 AM 發表 查看引用來源
無啊,有佢唔會咁大膽。
你吾知mtr甘多人吸住,D變態咸濕都落手
就係你D吾出聲既女女:smile_o04::smile_o04::smile_o04:

咁得人驚嘅……俾我見到會好驚,大叫有人玩jj,得全車人望住佢,哈哈

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-28 11:19 AM 發表 查看引用來源

你吾知mtr甘多人吸住,D變態咸濕都落手
就係你D吾出聲既女女:smile_o04::smile_o04::smile_o04:
但我鍾意比佢練喎,因禽晚個咸濕佬係我男友。

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-9-28 11:35 AM 發表 查看引用來源
但我鍾意比佢練喎,因禽晚個咸濕佬係我男友。
玩野咩,殺錯良民架
抱打不平淫雀.整拳比你bf甘你.........:smile_o14:
:smile_o04::smile_o04::smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆