上一頁下一頁
發新話題

(問男)你地溝女係乜心態

收藏  |  訂閱
124  4.1k

引用:
原帖由 abb3164 於 2012-9-21 09:45 PM 發表 查看引用來源
在我黎講係因為好耐冇食過...拍拖年幾兩年都係食自己...所以~~~~

至於總之有野食就得?  呢個問題

我可能唔係好明你意思

不過最緊要係相方OK ENJOY 咁囉~~~
我意思係 ...
係咪總之有得食,就唔理好醜但求就手
邊個睇落易食,就向佢埋手先

應該無咩男人唔會媾女,
我都係想識朋友先,當然可以搵到做性侶係最好,但無都唔會強求,自然啦
但識都無壞,做左朋友,出下街都多個人,幾好。
因同異性出街應會比同性開心點
除買衫
個人立場,,,

引用:
原帖由 Mooncake88 於 2012-9-22 02:45 AM 發表 查看引用來源

喜歡... 但他背著我仍溝其他人呢... 喜歡又有什麼用...
咁快就想佢專注你一個? 比d時間亙相認識下先啦, 如果真係有心既, 都不急於一時啦.

同D女仔唔係好溝通到, 所以無乜溝過女, 答唔到你.......:smile_39:
而且香港女仔思想好保守, 搵SP更係唔使諗........:smile_42:

引用:
原帖由 Mooncake88 於 2012-9-22 02:59 AM 發表 查看引用來源

我意思係 ...
係咪總之有得食,就唔理好醜但求就手
邊個睇落易食,就向佢埋手先
食得落先得架
亂食,拉肚呀:smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-23 09:07 AM 發表 查看引用來源

食得落先得架
亂食,拉肚呀:smile_o01:
有乜所謂啫,你同她遮住對眼,一樣可以做啫!

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-23 11:11 AM 發表 查看引用來源

有乜所謂啫,你同她遮住對眼,一樣可以做啫!

亂:smile_38k
食分分鐘:smile_o14:   :smile_29:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-23 12:14 PM 發表 查看引用來源

亂:smile_38k
食分分鐘:smile_o14:   :smile_29:
好又一餐,唔好又一餐,你咁掩尖,仲有邊個肯做你sp呀!

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-23 12:17 PM 發表 查看引用來源

好又一餐,唔好又一餐,你咁掩尖,仲有邊個肯做你sp呀!

我對你評價:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
但天各一方,想s...................:smile_o02:

溝女為的是成功感吧...
呃呃氹氹... 搞到個女仔開開心心...
証明自己寶刀未老嘛...
始終溝女係一個過程...
有人總會享受呢個過程~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆