其實女性要求男性SP 年齡多少??

收藏  |  訂閱
19  1.0k

其實女性要求男性SP 年齡多少??

如題~_~

引用:
原帖由 vrpoon 於 2012-10-16 02:54 PM 發表 查看引用來源
如題~_~
其實你渣過幾多對波,同見過幾多隻西?:smile_o10:

我拍過19次拖.....但係未試過有SP=  =不過老老實實......始終都係想拍長拖

引用:
原帖由 vrpoon 於 2012-10-16 03:30 PM 發表 查看引用來源
我拍過19次拖.....但係未試過有SP=  =不過老老實實......始終都係想拍長拖
短拖,散拖,唔長唔短拖,甩拖,左拖,右拖....

拍過未?

引用:
原帖由 vrpoon 於 2012-10-16 03:30 PM 發表 查看引用來源
無去叫.................的話
最多麻見過
甘你19x2=38隻奶
       19x1=19隻西
吾合格,一D經驗都無
點搵sp呀

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-16 03:34 PM 發表 查看引用來源

短拖,散拖,唔長唔短拖,甩拖,左拖,右拖....

拍過未?

19次無一次成功,點取悅sp,比你,,,,,,,,,,,,,,,,,,:smile_o02:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-10-16 03:38 PM 發表 查看引用來源

無去叫.................的話
最多麻見過
甘你19x2=38隻奶
       19x1=19隻西
吾合格,一D經驗都無
點搵sp呀
我諗你係19x10,你都係爭10個才合格。

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-10-16 03:40 PM 發表 查看引用來源

19次無一次成功,點取悅sp,比你,,,,,,,,,,,,,,,,,,:smile_o02:
佢無大蛇!

短拖,散拖,唔長唔短拖-  -因為頂唔順公主病- -

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-16 03:42 PM 發表 查看引用來源

我諗你係19x10,你都係爭10個才合格。

19=十九,有出路使乜十九
but上吾到miss chan你
好失望呀:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

前往最後回覆