雖然我唔係開post同你地分享...但係我真係好羨慕你地

收藏  |  訂閱
20  1.8k

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-10-13 12:23 PM 發表 查看引用來源

咁都得?

same old thing 食得多厭
似環保甘波:smile_o01::smile_o01:

唔係滿足唔到我...只係有少少不滿姐~~~
佢都米72高~~但係我真係唔明點解次次搞親個陣都話
等等先啦等等先啦...可能係我問題啦...
但係我覺得...情到濃時...唔係應該投入咩...等乜鬼:smile_39:

引用:
原帖由 kitkit_2008 於 2012-10-13 01:57 PM 發表 查看引用來源
唔係滿足唔到我...只係有少少不滿姐~~~
佢都米72高~~但係我真係唔明點解次次搞親個陣都話
等等先啦等等先啦...可能係我問題啦...
但係我覺得...情到濃時...唔係應該投入咩...等乜鬼:smile_39:
正死.....:smile_o02:
前奏夠就吾使等,佢要多D前奏呀
情到濃時,淨係你happy咩,佢唔使咩
吾撐你

咁我又唔係覺得前戲唔夠姐~~~
佢地腳真係幾長幾正呀:smile_44:
大家前戲都好夠姐...例如我鍚佢linlin~再搵手指入下妹妹...
都係等到佢話停先至停...有d鍚到好攰:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 kitkit_2008 於 2012-10-13 06:31 PM 發表 查看引用來源
咁我又唔係覺得前戲唔夠姐~~~
佢地腳真係幾長幾正呀:smile_44:
大家前戲都好夠姐...例如我鍚佢linlin~再搵手指入下妹妹...
都係等到佢話停先至停...有d鍚到好攰:smile_42: :smile_42: :smile_42:
有D野死黎無用
摸力度要有輕重之分
係甘大力摸,鍚死linlin,手指入下妹妹整痛佢
大打拆扣,自我檢討下D技術啦

佢又冇嗌過痛
好似唔係好關咩技術事:smile_42: :smile_42:
前戲又做足哂佢又好滿意咁:smile_13:
會唔會係佢性格:smile_39: :smile_39: 而唔關我事:smile_34:

引用:
原帖由 kitkit_2008 於 2012-10-14 02:07 PM 發表 查看引用來源
佢又冇嗌過痛
好似唔係好關咩技術事:smile_42: :smile_42:
前戲又做足哂佢又好滿意咁:smile_13:
會唔會係佢性格:smile_39: :smile_39: 而唔關我事:smile_34:
前戲夠唔夠先?

事實係...前戲我覺得夠ge~
因為我都做d佢鍾意做ge前戲...
佢最high就鍚lin~一定鍚2-3個字:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 kitkit_2008 於 2012-10-13 03:04 AM 發表 查看引用來源
我今年20歲....有一個女朋友...
係開到更係一定有熱戀期到e家大家都好似唔係好理大家咁
當然大家都係成年人...一定會有性行為
之後有日我睇到依個板...見到你地分享d野真係好正: ...
你女朋友叫你幫佢搵SP 呀?
:smile_30:

收啦-_-"...我開post只係覺得羨慕你地:smile_22:

前往最後回覆