上一頁下一頁
發新話題

分享!CHING鍾唔鍾意女方著制服+角色扮演? 清純學生妹被姦P.2 #25 / P.3 #37

收藏  |  訂閱
48  3.1k

淫蕩空姐+oL最正~

早晨。。。。。

我條女有你一半就好啦:smile_45:

引用:
原帖由 devodevodevil 於 2012-10-20 02:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈你好入戲!i like! 你當時個樣一定好淫蕩
:smile_44::smile_44::smile_44:係呀, 唔好俾人知啊..^^

引用:
原帖由 alstom 於 2012-10-20 11:10 AM 發表 查看引用來源
早晨。。。。。

早晨呀

星期日早晨
今日有咩做呀

跟住佢就捉住我雙手舉起唔俾我郁..
錫我面..嘴仔..耳仔....頸...
我一路拎頭一路避佢嗌"唔好呀...停呀..救命呀.."

BF 就用手遮住我個口..我就一邊扭一邊發出悲鳴o既"WU WU"聲...
之後BF雙手伸左入裙到摸我PAT PAT....一摸知道係喱士底底男友就好HIGH..:smile_13:
好大力咁搓PAT PAT...又輕輕打我..口就係咁o係耳邊吹氣..."你好正呀..."
ME: 唔好呀...求下你唔好呀
一路係咁推開BF....

BF見我反抗就拉左我去SOFA, 佢用自己條tie黎綁住我雙手 (其實用TIE綁係綁得唔太實嫁....:smile_30
其實我都好high了...bf綁完我之後..按左我係地毯上除左我條底底同埋我件校服頂頂果幾粒扣
跟手佢個衰佬就推開我個BRA 去奶我lin lin....
我拎曬頭咁叫.."嗯..唔好....呀.."...但BF完全唔理...一邊捽左邊linlin...一邊係咁奶同啜linlin....
我雙手俾佢綁住無可反抗...只好發出呀呀聲叫唔好...同時我係咁郁個身體去扮唔好...
一路郁一路磨緊BF...下面都濕了..

BF過左一陣企起身....示意我幫佢含..
我跪左o係BF面前扮晒委屈擰頭叫"唔要呀..唔含"
BF就捉住我個頭插左入我嘴仔到.....因為我雙手俾BF綁住左...所以只有硬食....
又冇得扶住佢隻腳..一面要平衡一面幫佢含...

BF 早已硬得不得了...成條入曬我口之後我啜一啖...抆出黎...用條脷奶下佢龜頭..再放返入嘴...
重複左幾下....我就改做係口到快速含同奶.....耐唔史就抬高頭望下佢...
BF 又係到呻吟..叫好正....

引用:
原帖由 寒風 於 2012-10-21 09:46 AM 發表 查看引用來源
星期日早晨
今日有咩做呀
打波呀

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-21 10:04 AM 發表 查看引用來源

打波呀
咩波 ?

引用:
原帖由 dickyhch 於 2012-10-20 11:51 AM 發表 查看引用來源
我條女有你一半就好啦:smile_45:
佢唔鍾意制服?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆