上一頁下一頁
發新話題

分享!CHING鍾唔鍾意女方著制服+角色扮演? 清純學生妹被姦P.2 #25 / P.3 #37

收藏  |  訂閱
48  3.0k

引用:
原帖由 soflowar 於 2012-10-20 12:39 AM 發表 查看引用來源
咁你係鍾意空姐,定係你鍾意自己淫蕩啊?哈﹗

我就鍾意淫蕩空姐多d

不過都係要睇劇情。唔好以為男仔淨係用下半身思考,如果用arm故仔,你唔駛除都叫哂夠命,可能only打jj都好快出

如果被姦學生妹係一開頭抗 ...
HEHEHE! 鍾意.................淫蕩!!:smile_o05:

果次我一開頭抗拒嫁...仲俾佢個衰人綁手...><

唉, 俾版主移左去性事求助與發問區tim....

被強姦的清純學生妹
成日都俾男友仔捉住玩,玩得好HIGH

仲要用埋繩咁激動﹗﹗

正﹗

果然不出我所料,你果然係鍾意玩淫蕩既cosplay
下次你可以試下玩你係好淫蕩同主動,你男友就扮好害羞同超被動

唔緊要,你快d寫長少少你淫蕩cosplay既內容,同改一改個post既名就ok

咁講下我果次點俾佢強姦啦..
話說我一早知BF會上去我屋企...我一早換左校服等佢..係兩件頭果隻校服...上身帶住黑BRA..下身短裙仔
佢事前係唔知我會著校服的..

我一開門俾佢, 佢打個突........佢入左黎之後我就問佢: 先生, 你搵邊位呀?
BF: 靚女我咪搵你囉
我好驚咁退後...退到去門邊...同佢講: 下....我唔識你嫁喎...
BF壓住我係門到: 你著到條裙咁短又帶黑色BRA都係想我黎識你姐~

跟住佢就捉住我雙手舉起唔俾我郁..
錫我面..嘴仔..耳仔....頸...
我一路拎頭一路避佢嗌"唔好呀...停呀..救命呀.."

好眼訓....明早再續!

引用:
原帖由 soflowar 於 2012-10-20 12:51 AM 發表 查看引用來源
仲要用埋繩咁激動﹗﹗

正﹗

果然不出我所料,你果然係鍾意玩淫蕩既cosplay
下次你可以試下玩你係好淫蕩同主動,你男友就扮好害羞同超被動

唔緊要,你快d寫長少少你淫蕩cosplay既內容,同改一改個post既名 ...
我有時會好主動..^^ 你緊係冇睇我之前D POST啦^^
thx ching, 岩岩出左part 1...頂唔順要睡覺了...^^

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:22 AM 發表 查看引用來源咁公開分享我怕醜....嘿嘿....有我MSN o既CHING睇過啦..
訪張相睇下你D制服:smile_40:

仲等我週圍搵!

哈﹗比你發現左﹗

我唔係活躍會員,而且好少留言,不過你太正所以就...

晚安﹗我都訓啦﹗明天好早起返工
引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:56 AM 發表 查看引用來源

我有時會好主動..^^ 你緊係冇睇我之前D POST啦^^
thx ching, 岩岩出左part 1...頂唔順要睡覺了...^^

引用:
原帖由 Little_OL 於 2012-10-20 12:55 AM 發表 查看引用來源
咁講下我果次點俾佢強姦啦..
話說我一早知BF會上去我屋企...我一早換左校服等佢..係兩件頭果隻校服...上身帶住黑BRA..下身短裙仔
佢事前係唔知我會著校服的..

我一開門俾佢, 佢打個突........佢入左黎之後我就問 ...
哈哈你好入戲!i like! 你當時個樣一定好淫蕩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆