大將軍筆下『女人天下』皇爺編-淫辱民女

收藏  |  訂閱
27  20.5k

正文,,,回帖支持,感謝分享。

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 3-10-2013 08:41 發表 查看引用來源

皇后 ... 我咪寫緊羅:smile_35:
不過點都好拉 , S兄繼續寫作就點都籍得支持 , 如果覺得真係無咁多時間既 , 咪好似E+咁 ,
遇到好題材  有興致先寫羅 , 都OK架喎~~
我都開始寫返文啦?四輯一個故事:smile_o06:

引用:
原帖由 eepic1iman_dc 於 3-10-2013 09:05 發表 查看引用來源
正文,,,回帖支持,感謝分享。

多謝多謝支:smile_o06:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-10-3 11:09 PM 發表 查看引用來源

我都開始寫返文啦?四輯一個故事:smile_o06:
我應該月中之前唔會寫新一篇 ... 就睇下呢一段空檔期會唔會寫到拉

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 4-10-2013 17:25 發表 查看引用來源
我應該月中之前唔會寫新一篇 ... 就睇下呢一段空檔期會唔會寫到拉
吓...睇返舊作『繼母』編...吓真係自己寫得唔錯,希望新一編寫返出咁樣水準啦。:smile_o06:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-10-4 11:20 PM 發表 查看引用來源

吓...睇返舊作『繼母』編...吓真係自己寫得唔錯,希望新一編寫返出咁樣水準啦。:smile_o06:
百佳拉 ... 唔記得堆POST , E+ "女人天下" 比人封左TIM ... :smile_35:

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 6-10-2013 10:38 發表 查看引用來源
百佳拉 ... 唔記得堆POST , E+ "女人天下" 比人封左TIM ... :smile_35:
唔緊要啦,再出過囉。

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 6-10-2013 10:38 發表 查看引用來源
你得兩條路揀乍,繼續or直頭唔出,過多幾個月後,存多D稿再東山再起,剛好一編港女掌摑男友可以套入"女人天下"嗎?

前往最後回覆