大將軍筆下『女人天下』皇爺編-淫辱民女

收藏  |  訂閱
27  20.5k

引用:
原帖由 spamna 於 2013-9-29 04:49 PM 發表 查看引用來源
後記:這編文用了足足三個月時間去寫,原本當係小品式放在大將軍編『女人天下』度,可以連續大將軍編文,最後...我都選反自己出,希望大將軍唔好嬲啊?我又偷了你作品去二次創作,我會再寫作編『sex妄想都市2』,如果有時間的話...coming soon啦。

spamna兄近排出品好似少了,加油啊!:smile_38:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 30-9-2013 21:46 發表 查看引用來源

spamna兄近排出品好似少了,加油啊!:smile_38:
其實我算係半退休狀態囉?有時間許何的話會寫下佰零字左右咁啦?可能以前有衝勁去寫作,就算犧牲假期都冇所謂,但隨着光陰老去...後及作品叫好不叫座...不如留返假期俾自己享受好過啦,或者倒轉來講...貴精不貴多啊,還有你說那編『魔物』真你好難寫,同埋未必討好多人看,暫時擱置下先。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 30-9-2013 10:18 發表 查看引用來源
讚!!
筆耕三月成品現
妙筆生花文帶“甜”
原篇、後續相輝影
看官有幸樂倍添

多謝銀葉兄啊,你編"阿綺的教驗"同樣努力啊?

引用:
原帖由 ghosthand999 於 30-9-2013 10:40 發表 查看引用來源
好...文......
多謝多謝。

引用:
原帖由 ghosthand999 於 30-9-2013 10:40 發表 查看引用來源
好...文......
多謝多謝。

引用:
原帖由 spamna 於 2013-9-29 04:25 PM 發表 查看引用來源
有日皇爺逛完市集後,坐轎車回經大宅時,經過大宅時橫門時,望見到一位年約廿一二歲婦女正在同家中管家談話,皇爺突然停下來看看什麼事,皇爺被婦女面貌吸引着?那婦女雖則一身粗布糷布衣服,但面上美貌展發出 ...
岩岩睇完#1 , 既然S兄係續小弟作品而成 , 咁我就唔客氣 , 評論一下拉 ...

其實主要都係立場既問題 ... 小弟篇野既然篇野寫得叫 "女人天下" ,
咁梗係女人係玩家拉 , 但E+又變翻男人天下 ... 好似有違 "女人天下" 既原意 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 2-10-2013 09:37 發表 查看引用來源

岩岩睇完#1 , 既然S兄係續小弟作品而成 , 咁我就唔客氣 , 評論一下拉 ...

其實主要都係立場既問題 ... 小弟篇野既然篇野寫得叫 "女人天下" ,
咁梗係女人係玩家拉 , 但E+又變翻男人 ...
所以依編叫男人版皇爺外編,初初都有諗過皇爺一編,皇后一編,不過皇后就...沉了囉,無時間去寫,皇爺編都用咗3個月去寫,犧牲七個八個星期日,再寫皇后編的話...足足要半年時間耶。:smile_13:

thanks for sharing !

回覆 15# 的帖子

推下先...阻廣告

引用:
原帖由 spamna 於 2013-10-2 08:25 PM 發表 查看引用來源

所以依編叫男人版皇爺外編,初初都有諗過皇爺一編,皇后一編,不過皇后就...沉了囉,無時間去寫,皇爺編都用咗3個月去寫,犧牲七個八個星期日,再寫皇后編的話...足足要半年時間耶。:smile_13:
皇后 ... 我咪寫緊羅:smile_35:
不過點都好拉 , S兄繼續寫作就點都籍得支持 , 如果覺得真係無咁多時間既 , 咪好似E+咁 ,
遇到好題材  有興致先寫羅 , 都OK架喎~~

前往最後回覆