[原創色文] 拆解金融女強人

收藏  |  訂閱
26  29.9k

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-9-29 10:01 PM 發表 查看引用來源
都冇乜改善啦!大將軍寫二人情挑對話都精警,幾好笑.題目一貫大將軍風格,性愛救國咁話,我都中意的.
但如果spamna兄咁講,點擊一定較好啲,如果俾我都會咁寫,為版友服務嘛,而家就俾我地同好睇啦!我自己來講都中意 ...
沒辦法拉 , 我就是喜歡當小眾麻:smile_35: ... 我有個同學批評過 , 有D人就係鐘意與眾不同 , 好似我地以前台灣大學圈 ,
一般大學生飲星巴克 , 就己經好似好高檔咁 ; 但一D就專登選一D獨立經營既CAFE , 自命品味不凡 ...

不過我覺得沒所謂拉 , 既然寫主流題材既都不缺人 , 我覺得自己為大家提共下另類選擇 , 都未賞不可姐~~

引用:
原帖由 spamna 於 2013-9-30 09:31 AM 發表 查看引用來源

嘩…!你做一晚牛仔就救了成個歐洲真係精忠救國喎。

如果你想寫係英國劍橋公爵夫人我就俾個like你,如果係寫德國總...:smile_o16: 嘔囉,
其實創作原型係小說中己經講左 , 就係 ... 國際基金組織總裁--拉加德 !!!

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 30-9-2013 23:17 發表 查看引用來源

其實創作原型係小說中己經講左 , 就係 ... 國際基金組織總裁--拉加德 !!!
http://api.ning.com/files/2fUHuwCP7yhQj93diHIRJDztApjDUIKSlnuewFHHmFws2pFsk773*PG6sRucD1Z91RDvsDHE1eSaiwDYqm1PfsTsyOq-fdIs/1chri ...
真係俾你嚇了一大跳,跟住得啖笑。:smile_42: 服了你囉。

引用:
原帖由 spamna 於 2013-9-30 11:29 PM 發表 查看引用來源

真係俾你嚇了一大跳,跟住得啖笑。:smile_42: 服了你囉。
... 佢唔靚咩???
我睇新聞果陣己經覺得她幾靚架拉 ... 有人話西方美熟女同東方美熟女有個本質上既分別 ,
東方美熟女係盡可能扮後生 , 最好到左40歲仲比人以為係20歲 ; 但西方不同 , 尤其是法國 ,
佢地係要展現成熟既美感~~

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-9-29 10:01 PM 發表 查看引用來源
都冇乜改善啦!大將軍寫二人情挑對話都精警,幾好笑.題目一貫大將軍風格,性愛救國咁話,我都中意的.
但如果spamna兄咁講,點擊一定較好啲,如果俾我都會咁寫,為版友服務嘛,而家就俾我地同好睇啦!我自己來講都中意 ...
其實  性愛救國  唔完全係我既意思 , 不過既然呢篇係玩唯美 , 我就唔想擺D太灰暗野落去 ...
我遲D好可能會補充翻個暗黑版隱藏式結局~~

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 2013-9-30 06:30 AM 發表 查看引用來源

咁我本身又想講下歐債問題丫麻 ... 講真丫 , 默克爾原本就主導歐盟 , E+又可以用債權國身份 ,
控制債務國政權 , 真係全歐洲比佢玩晒 , 完成到希特拉完成唔到既夢想

而內容方面 ... 其實我覺得講太多女強人既野 ...
我也喜歡這種用背講下世界局勢既方式, 期待從作品中看到兄台對世界局勢的見解...

挺不錯的,看得作者有心機找資料,對歐洲熟女也很有看法。老實說,無兄所言非虛,精警的對白絕對是亮點,而作者其實避開很多激烈的性愛場面,主要反倒是描歐洲熟女的獨特美態。這篇不是那麼大杯酒大塊肉的色文,說是另類色文也算是沒說錯呢

引用:
原帖由 甘國武 於 2013-10-2 04:20 AM 發表 查看引用來源
我也喜歡這種用背講下世界局勢既方式, 期待從作品中看到兄台對世界局勢的見解...
多謝兄台讚賞先 , 其實唸唸下 , 我本來都以為自己係色文 , 一直放左好多政治元素 ,
但E+唸翻其實唔係咁多(早期果D太幼稚就唔計拉) ...

不過得到兄台讚賞 , 我考慮一下係之後幾篇色文增加政治元素 , 不過果D最快都要下年先出到

引用:
原帖由 樓羅女王 於 2013-10-2 10:36 AM 發表 查看引用來源
挺不錯的,看得作者有心機找資料,對歐洲熟女也很有看法。老實說,無兄所言非虛,精警的對白絕對是亮點,而作者其實避開很多激烈的性愛場面,主要反倒是描歐洲熟女的獨特美態。這篇不是那麼大杯酒大塊肉的色文,說是 ...
多謝兄台讚賞 , 小弟自問的確對熟女有D研究 , 不過D對白其實受到某電視劇啟發:smile_47:

前往最後回覆