上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
2.0k  2.0m

又黎推下先

推下推下推下推下推下推下推下推下推下推下推下!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-2-3 08:32 AM 發表 查看引用來源
你寫得好好喇。

咁耐先出一次,因為你忙嘛,我等得架。

THANK老友:smile_19:

引用:
原帖由 tvbdt 於 2012-2-2 03:04 AM 發表 查看引用來源

其實來來去去都估到係點, 因為得嗰幾套板斧
如果你本身甘保護阿媽, 不如索性早早收場,
睇得咸古都係想睇個主角點俾人切架啦
無錯無錯
多謝師兄意見

引用:
原帖由 royclub 於 2012-2-2 04:10 AM 發表 查看引用來源

CHING...每個作者都有自己風格...
請了解及支持:smile_o06: :smile_o06:
多謝支持丫師兄:smile_15:

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2012-2-2 08:10 AM 發表 查看引用來源
呢度規矩多,能寫的東西太小,同埋太長篇,可能因為咁而令你覺得小人覆吧,總之你寫就有人睇吧,包括我呢個你寫咁耐我等。咁耐的:smile_34::smile_34::smile_34:

http://i.188channel.com/d/images/r10/andro ...
係,實在太長篇啦。

原來都無咁長,可惜愈寫愈想詳細D,搞到寫左幾年

:smile_30: :smile_34: THX

when ur mom will be fxxk by kin gor ??
next chapter ma?

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-3 10:36 PM 發表 查看引用來源

係,實在太長篇啦。

原來都無咁長,可惜愈寫愈想詳細D,搞到寫左幾年
記到D再架D咪再長D, 哈

引用:
原帖由 kwanyanhk 於 2012-2-4 12:28 AM 發表 查看引用來源
when ur mom will be fxxk by kin gor ??
next chapter ma?
MAYBE

I DONT KNOW

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆