上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變系列 第三部第2回 更新中

收藏  |  訂閱
397  371.7k

推一推佢先

引用:
原帖由 丹民達 於 2013-6-25 03:52 PM 發表 查看引用來源下一篇將又多一個
玩3P

我要推車,推爆may姐

引用:
原帖由 丹民達 於 2013-6-25 15:52 發表 查看引用來源
下一篇將又多一個
重有多個,大家等師兄開估。

感謝繼續努力。

突然之間,聽到d聲從樓下而黎,相信馬老闆同媽媽都聽到,腳步聲開始明顯,然後又聽到有人聲話「係咪有人係度啊!」呢一句令到馬老闆停止下體既抽插,馬老闆隨即下體離開媽媽既陰道,馬老闆發覺有人黎緊即刻打開防煙門離開,留低MAY姐一個,無耐果個人行到上黎,渣住支電筒照上黎見到媽媽,果個人就話「咁夜MAY姐你係度做咩呀?」竟然識得媽媽,我慢慢伸個頭望下係邊個啦,原來係看更黃伯!
媽媽見到看更黃伯就話「無我出黎掉垃圾之麻..」黃伯這時明顯唔信媽媽所講既野,仲用電筒係媽媽身上係咁照,黃伯發現媽媽身上得件背心同短裙,仲發現媽媽無帶BAR透哂點,此時見到黃伯擘大哂眼係咁望住媽媽個胸,媽媽亦知道自己真空對住黃伯,媽媽即刻用手擋住自己個胸然後話「我都係入番屋先,早唞」媽媽正轉身諗住走既時候
「等等」看更黃伯      
「咩事啊」媽媽
看更黃伯走近媽媽講「頭先我聽到呢度有呻吟聲好似係MAY姐你喎。」
媽媽面色一沉拎轉頭話「無啊邊有聲啊..
看更黃伯用電筒照一照媽媽全身「你睇下你著成咁,流哂汗露哂點咁,好明顯唔係掉完垃圾啦,肯定岩岩係度搞野黎啦!」看更黃伯講完即刻捉住媽媽條腰再講「嘩條腰真幼唔好扮野啦,頭先同你搞野果個一定唔係你老公係你情夫啦,係樓梯度打野戰,嘻你唔想俾你老公知架何,咁MAY姐你識做啦
「咁你想點啊」媽媽好惡咁
「你明既,平時係茶餐廳見你咁索,係樓下大堂又見你等LIFT個陣都想捉你埋一邊搞架啦,今次你送上門,無得走啦!」看更黃伯雙手由腰度慢慢放上去媽媽對波度,看更黃伯雙手一渣上媽媽對高聳雙乳,媽媽即刻「呀」一聲!
看更黃伯一路將媽媽對波左搓右搓「嘩…MAY姐對波好堅喎軟林林咁好渣,雖然平時見你都知你胸大架啦,估唔到真係咁正。」媽媽個身就係度係咁反抗
看更黃伯見媽媽郁黎郁去就叫「唔好郁呀,乖乖地我就唔爆出去!」媽媽聽到就停止反抗
「先其咪講出去啊」媽媽逼於無奈唯有停止反抗任由看更黃伯玩弄
「我唔會講出去既」看更黃伯
看更黃伯左手摸往媽媽個波,右手沿住媽媽個屁股摸到落媽媽個西度!媽媽即時呻吟起黎「啊……唔好啊………」媽媽因為頭先俾馬老闆插左幾下,所以媽媽下面仲係非常敏感。
MAY姐要聽話啊,頭先你個契家佬搞到你下面都濕哂囉,等我幫你完成埋佢啦。」看更黃伯將自己下面隔住條褲係咁磨媽媽屁股
「好想要呢?MAY姐」看更黃伯下面不停係咁UN

看更黃伯係咁渣媽媽對奶,又隔住褲係咁UN媽媽,雙管齊下左一分鐘度,看更黃伯除褲鍊,拔出佢條野出黎,我見到看更黃伯條野同馬老闆條野都相差一段距離,不過看更黃伯剩係岩岩摸完媽媽一輪都扯到行哂,準備插入媽媽啦!看更黃伯左手渣住自己條野係媽媽陰部果度就話「MAY姐要入去啦!」媽媽都黎唔切回應,看更黃伯已經一野將龜頭部分慢慢隊入去媽媽個妹妹度啦。
看更黃伯一入左媽媽個妹妹度就用力抽插左幾下,看更黃伯再伸手去媽媽前面除去媽媽身上既背心,露出媽媽堅挺既雙乳,看更黃伯見到媽媽雙乳就即刻毫不客氣地捏弄著媽媽果對白白的胸部。
看更黃伯死命咁抽插,看更黃伯先知道MAY姐唔止外貌美麗,身材惹火,就連個西都緊到同D後生女差唔多,看更黃伯抽送時快感連連,插左幾下,看更黃伯差點就射精了!

看更黃伯係媽媽耳邊講「MAY你下面真係緊啊,搞到我差唔多射啦」媽媽唔理佢剩係捂著個嘴,唔想自己發出呻吟聲,看更黃伯見到又猛力咁抽插幾下,媽媽岩岩同馬老闆搞到唔上唔落,媽媽個妹妹仲十分既敏感,被看更黃伯咁樣執雞,再加上看更黃伯咁樣狂抽時,無幾耐媽媽就高潮到係咁叫左出黎「啊.......
....看更黃伯得意地問「爽唔爽呀,哈哈!」

「啊啊啊啊…………」媽媽只有呻吟聲不斷
看更黃伯前後搞左媽媽唔夠五分鐘,可能老啦,開始喘哂氣,好似就黎發射咁
「啊……唔好啊…………停啊……我幫你含啦………」媽媽雖然一路呻吟咁,但知道會發生咩事!
突然間看更黃伯攬到媽媽屁股好實,再用力隊多幾下媽媽下面,然後好快拔番出黎,媽媽見佢下面出左黎,亦都好快擘大口含住佢條野接應,看更黃伯就將精液射到落媽媽個口度。
同一時間,媽媽不停喘氣,口就吐番D精液出黎,而看更黃伯亦都不停喘氣。跟住看更黃伯好快咁拎部手機出黎,拍左好幾張媽媽棵照「呢D相我既,聽聽話話就唔公佈」看更黃伯要脅MAY姐,想繼續控制MAY姐。
媽媽好累無應佢,著返衫就想走返屋企啦,看更黃伯亦都離去後樓梯,而我就留係後樓梯多陣先返入屋,後樓梯回復平靜,跟住我就入屋大覺訓!

正呀!推爆你

咁好似唔係咁好,令到May姐咁Cheap,無耐

引用:
原帖由 hap555py 於 2013-6-26 04:41 PM 發表 查看引用來源
咁好似唔係咁好,令到May姐咁Cheap,無耐

同意!

引用:
原帖由 wiredboss 於 2013-6-26 05:11 PM 發表 查看引用來源

同意!

Agreed x 3:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆