空姐的誘惑

收藏  |  訂閱
37  3.8k

引用:
原帖由 csh68 於 2012-11-26 04:32 PM 發表 查看引用來源
妳的心態如何呢?開心,怒氣或者產生性興奮?

無事,唔可以控制別人嘅想法,做翻自己份內事,唔通去鬧人咩,對不對?

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-26 06:10 PM 發表 查看引用來源

無事,唔可以控制別人嘅想法,做翻自己份內事,唔通去鬧人咩,對不對?

yes 我明呀

Yes,
引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-26 06:10 PM 發表 查看引用來源

傳聞有些空姐出來" 秘撈 " 走高價路線,是否真實?

引用:
原帖由 csh68 於 2012-11-27 09:49 AM 發表 查看引用來源

所有行業都有人" 秘撈 "有乜出奇
人無$,may be雞都肯做

但黃色事業果D,比D穿左空姐制服相你睇
or著空姐制服,扮空姐收貴多倍價錢
你以為少緊空姐雞,原來係包裝過cheap雞
正一................

引用:
原帖由 csh68 於 2012-11-27 09:49 AM 發表 查看引用來源

等價交易,有買才有賣。

我無賣過。

你係咪講緊我,做過空姐,現在做模特,俾所有人感覺個個都係......
引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-27 10:01 AM 發表 查看引用來源

所有行業都有人" 秘撈 "有乜出奇
人無$,may be雞都肯做

但黃色事業果D,比D穿左空姐制服相你睇
or著空姐制服,扮空姐收貴多倍價錢
你以為少緊空姐雞,原來係包裝過cheap雞
正一................

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-27 12:13 PM 發表 查看引用來源
你係咪講緊我,做過空姐,現在做模特,俾所有人感覺個個都係......

你係我心目中:smile_o09:係:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

妳是否知道有些空姐" 秘撈"
引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-27 12:10 PM 發表 查看引用來源

等價交易,有買才有賣。

我無賣過。

引用:
原帖由 csh68 於 2012-11-27 04:14 PM 發表 查看引用來源
妳是否知道有些空姐" 秘撈"

miss chan唔係扯......................:smile_o04:
正一......:smile_39:
有都99%由 cheap 雞 冒充空姐啦
去空姐聚腳地方or fd 介紹溝La

前往最後回覆