已婚女想知道....

收藏  |  訂閱
21  2.8k

應該賀爾蒙出問題有所改變....

引用:
原帖由 man.li945 於 2012-11-26 07:13 PM 發表 查看引用來源
我38 歲, 女, 已婚. 最近時常都有做愛的需要. 老公(39 歲)對我好好, 他會盡量配合我的需要. 但我的需求是一天一次, 甚至一天兩次. 但他體力上, 應付不到一天一次或一天兩次, 他說最多只可以兩天至三天一次
我想請教 ...
1,有無禁多時間,就算家庭主婦,老公都要返工,兩人都返工就更冇時間,若有小朋友就更無時間添
2,現在要禁多,以前又點?無差禁遠呀
3,到咗中年你有力時佢無力,你有時間佢無精神

引用:
原帖由 lohongol 於 2012-11-27 03:56 AM 發表 查看引用來源
1,有無禁多時間,就算家庭主婦,老公都要返工,兩人都返工就更冇時間,若有小朋友就更無時間添
2,現在要禁多,以前又點?無差禁遠呀
3,到咗中年你有力時佢無力,你有時間佢無精神
樓主掛佳do野吾上黎回應

引用:
原帖由 man.li945 於 2012-11-26 07:13 PM 發表 查看引用來源
我38 歲, 女, 已婚. 最近時常都有做愛的需要. 老公(39 歲)對我好好, 他會盡量配合我的需要. 但我的需求是一天一次, 甚至一天兩次. 但他體力上, 應付不到一天一次或一天兩次, 他說最多只可以兩天至三天一次
我想請教 ...
唔洗甘介意咩野, 大家兩公沒婆, 想做就去做.

佢比唔足你需要, 一係自己忍下, 一係搵其他人幫

莫非係失傳已久既...................

吸精大法?
:smile_40:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-27 10:04 AM 發表 查看引用來源

樓主掛佳do野吾上黎回應
樓主身痕中。

引用:
原帖由 ivanho18 於 2012-11-27 12:08 AM 發表 查看引用來源
你做晒主動咪得囉
係上面UN佢唔洗佢出力啊
唔OK咪唯有自己解決喇
一係就搵人幫你
咁都要佢老公硬到至得㗎。
直接D,叫樓主買支打西棒攪掂自己,
一係係呢度找淫雀高手幫拖。

引用:
原帖由 xref228 於 2012-11-27 11:31 AM 發表 查看引用來源
莫非係失傳已久既...................

吸精大法?
:smile_40:
你諗多咗喇!

妳既需求供應商提供唔到比妳
我建議妳同其他廠商傾傾:smile_40:

師姐,我諗好多師兄恨有你咁嘅老婆!想做就主動囉,無問題!但叫你老公做多啲運動啦,要保養好身體,否則點可以配合你?

前往最後回覆