裸睡

收藏  |  訂閱
33  2.6k

裸睡

咁鬼凍,兩個人除哂衫冚住張被最正,但最煩就係男友一陣就硬一陣就硬搞到我無覺好訓:smile_19: 大家鍾唔鍾意裸睡架?

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-11-27 08:39 AM 發表 查看引用來源
咁鬼凍,兩個人除哂衫冚住張被最正,但最煩就係男友一陣就硬一陣就硬搞到我無覺好訓:smile_19: 大家鍾唔鍾意裸睡架?
真頭:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
一定要插完射左,吾係成晚無得訓

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-27 08:42 AM 發表 查看引用來源

真頭:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
一定要插完射左,吾係成晚無得訓
訓一陣咪又…………

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-11-27 09:00 AM 發表 查看引用來源
訓一陣咪又…………
佢定力唔夠呀,淫雀可收放..............:smile_o01:

裸睡更鐘意,鐘意幾時插就幾時插.
都唔知幾正.最正就係訓訓吓硬晒都有得插.

同你相反 我係訓訓下女友係咁搞我碌野要搞...

引用:
原帖由 chan9898 於 2012-11-27 09:51 AM 發表 查看引用來源
裸睡更鐘意,鐘意幾時插就幾時插.
都唔知幾正.最正就係訓訓吓硬晒都有得插.
但最大劑就係第二朝唔夠精神,好似宜家我咁釣緊魚:smile_19:

引用:
原帖由 hk200320 於 2012-11-27 09:51 AM 發表 查看引用來源
同你相反 我係訓訓下女友係咁搞我碌野要搞...
其實我都係,用個pat 磨到佢硬但又唔比佢,勁好玩

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-11-27 10:08 AM 發表 查看引用來源
其實我都係,用個pat 磨到佢硬但又唔比佢,勁好玩
你要教下美寶,否則佢成世人........................:smile_o02:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-27 10:18 AM 發表 查看引用來源

你要教下美寶,否則佢成世人........................:smile_o02:
點教啊??

前往最後回覆