已婚女想知道....

收藏  |  訂閱
21  2.8k

已婚女想知道....

我38 歲, 女, 已婚. 最近時常都有做愛的需要. 老公(39 歲)對我好好, 他會盡量配合我的需要. 但我的需求是一天一次, 甚至一天兩次. 但他體力上, 應付不到一天一次或一天兩次, 他說最多只可以兩天至三天一次
我想請教:
1.        你們見過或聽過: 女人像我的年紀, 真的會這樣需索無窮? 狼虎之年? 還是我例外呢?
2.        最近, 我時時都會挑逗我老公, 自動自覺除晒衫, 睡在他身旁, 同佢吹……你們覺得男人會不會覺得唔好玩, 因為女人作主動,太過垂手可得,  佢就唔珍惜? 唔經貴? 沒有了心思思那種心態... 更加不想做?
3.        你們覺得我係咪應該餓下佢, 唔好掂佢, 等佢主動呢? 但可能要等到一個星期先得一次!
謝謝大家

我驚你吾等得:smile_40:

引用:
原帖由 man.li945 於 2012-11-26 07:13 PM 發表 查看引用來源
我38 歲, 女, 已婚. 最近時常都有做愛的需要. 老公(39 歲)對我好好, 他會盡量配合我的需要. 但我的需求是一天一次, 甚至一天兩次. 但他體力上, 應付不到一天一次或一天兩次, 他說最多只可以兩天至三天一次
我想請教 ...
你認真問,定係是旦出題搵sp呀:smile_o10:
認真你有病呀,姣西症呀
藥方:猛男2名,隔曰交替換人
         每曰早午晚扑共3Q
          m day不要停,扑扑扑
         真至猛男變藥渣為止

呢到大把藥源呀,出聲就有重免費:smile_o01:

妳應該揾sp 幫妳

妳應該揾sp 幫妳

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-26 08:48 PM 發表 查看引用來源

你認真問,定係是旦出題搵sp呀:smile_o10:
認真你有病呀,姣西症呀
藥方:猛男2名,隔曰交替換人
         每曰早午晚扑共3Q
          m day不要停,扑扑扑
         真至猛男變藥渣為止

呢到大把藥源呀,出聲 ...
你唔好咁話人喇,她有需要才要求做愛啫,我無做半年唔覺有事,嚟緊三四年唔做也可以。

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-26 09:57 PM 發表 查看引用來源

你唔好咁話人喇,她有需要才要求做愛啫,我無做半年唔覺有事,嚟緊三四年唔做也可以。

正常女人既需要吾係甘勁呀:smile_o10:
上得黎呢到...........多敷...
甘她甘強烈既需要,淫雀都頂吾到,幫吾到佢
麻比條根冶到既良方佢
miss chan 我係吾係好心做壞事呀?
收返條form law

引用:
原帖由 man.li945 於 2012-11-26 07:13 PM 發表 查看引用來源
我想請教 ...
簡單啦。
找幫手。:smile_o01:

樓主重有D無甘強烈藥方
要就出聲

你做晒主動咪得囉
係上面UN佢唔洗佢出力啊
唔OK咪唯有自己解決喇
一係就搵人幫你

前往最後回覆