上一頁下一頁
發新話題

男朋友日日想做, 但我唔想, 可以點?

收藏  |  訂閱
51  3.0k

男朋友日日想做, 但我唔想, 可以點?

同男朋友拍拖幾年, 幾乎日日放工之後都上佢屋企煮野食同上床,
跟住佢送我返屋企,已經成為習慣

最近佢成日話我下面好乾,攪唔到
今晚佢終於引唔住問我其實唔想同佢做
我話唔係,不過同佢講可唔可以試下唔好日日做
因為放工好"支力"(其實日日比人插一d都唔舒服, 但我冇講佢知)

佢就話如果唔日日做咁我就要搵其他野維持段關係.....

我都唔知應該點...係佢怪定我有問題?係咪個個男人都要日日攪?

會唔會你男友太粗暴呢?你唔濕都要搞你呢?

引用:
原帖由 chrisluvb 於 2012-11-23 04:40 AM 發表 查看引用來源
同男朋友拍拖幾年, 幾乎日日放工之後都上佢屋企煮野食同上床,

我話唔係,不過同佢講可唔可以試下唔好日日做 ...
每晚幫佢打幾次飛機
你最多都係手軟

他當你係乜?唔講也清楚喇,如果係我,我即刻飛咗佢,或是你係有原因不可以離開佢。

明白嗎?
引用:
原帖由 chrisluvb 於 2012-11-23 04:40 AM 發表 查看引用來源

如果唔想要出聲 佢好似當你女奴 買餸㷛飯 上床
無咗呢d就唔要你
你要睇清楚你哋關係

:smile_o06:  你地男女友黎嘛
:smile_o12: 你應該同佢傾下嘛
:smile_o10: Btw,,你個句如果唔日日做就要搵其他野維持?
:smile_o14: 佢咁講係乜意思?

引用:

曰曰黎,你無M day咩:smile_o10:
要識 say no,否則佢以為你agree
小妺吾出水=拒性交:smile_o04:重夾硬要小妺性交:smile_o02:

佢咁喜歡做嗎,係我,日日質佢食偉哥,日日㷛啲乜鞭乜鞭俾佢飲,日日做四五次,做到佢以後都扯唔起!

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-23 10:51 AM 發表 查看引用來源
佢咁喜歡做嗎,係我,日日質佢食偉哥,日日㷛啲乜鞭乜鞭俾佢飲,日日做四五次,做到佢以後都扯唔起!

慢性謀殺,同佢買定保險,死左有$,,,,,,,,:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
你好............:smile_o02:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-23 10:51 AM 發表 查看引用來源

唔洗食偉哥掛?   4,5次, 甘插法你個窿都大晒啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆