如果你知你個friend對你條女有興趣,點對待你個fd

收藏  |  訂閱
25  2.7k

如果你知你個friend對你條女有興趣,點對待你個fd

如題
岩岩有人出post,話想食佢個friend老婆:smile_o02:

吾知乜事都,知道左會點
比我可能Law刀追斬個friend:smile_51::smile_55::smile_o04:

你地ching會採乜行動呀?
會吾會同意重3p添

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-8 06:59 PM 發表 查看引用來源
如題
岩岩有人出post,話想食佢個friend老婆:smile_o02:

吾知乜事都,知道左會點
比我可能Law刀追斬個friend:smile_51::smile_55::smile_o04:

你地ching會採乜行動呀?
會吾會同意重3p添
两個穿:

打佢 !

打錯字添

.....两個字

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-8 07:06 PM 發表 查看引用來源

两個穿:

打佢 !

個post話係同事,日日見真係
真係火能滾,有甘既同事,在公在私一定整死佢

回覆 1# 的帖子

但係我男友個FD有次親我男友唔係HK,佢WHATSAPP我話好唔開心,問我可以陪佢飲杯嗎,我出左出,大家都有小小醉意但清醒,果晚同佢去左開房,我個心係唔想佢唔開心,但事後無話比男友知:smile_13:

引用:
原帖由 littlelittle2 於 2012-11-8 07:21 PM 發表 查看引用來源
但係我男友個FD有次親我男友唔係HK,佢WHATSAPP我話好唔開心,問我可以陪佢飲杯嗎,我出左出,大家都有小小醉意但清醒,果晚同佢去左開房,我個心係唔想佢唔開心,但事後無話比男友知:smile_13:
好似換衫甘,你男友頂綠帽除得好快:smile_30::smile_30::smile_30:

我一定會搵人打獲佢!

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-8 09:33 PM 發表 查看引用來源

好似換衫甘,你男友頂綠帽除得好快:smile_30::smile_30::smile_30:
如果你係我男友,你知道後會嬲我或你個FD嗎?:smile_13:

引用:
原帖由 littlelittle2 於 2012-11-8 09:57 PM 發表 查看引用來源

如果你係我男友,你知道後會嬲我或你個FD嗎?:smile_13:
你係未來wife就絕交,
law刀追斬個pk,枉費我當佢係fd
呢D fd吾要把就

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-11-8 10:04 PM 發表 查看引用來源

你係未來wife就絕交,
law刀追斬個pk,枉費我當佢係fd
呢D fd吾要把就
如果暫時仲係女友呢,未到結婚階段?

前往最後回覆