應徵慰安夫???

收藏  |  訂閱
24  1.8k

應徵慰安夫???

尋日睇動新聞
世界大戰美軍進駐日本
因為有女兵的原故,要應徵慰安夫:smile_39:
慰安夫有工錢牙,任務完成忡有一層樓添:smile_o06:

道德淪忘:smile_o16:
女女都咁咸濕
應細佬唔應人
我接受唔到亞:smile_o02:

究竟世界有冇純真的愛情:smile_o10:

女仔仲咸濕過D男仔,唔出奇啊

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-12-2 04:17 PM 發表 查看引用來源
尋日睇動新聞
世界大戰美軍進駐日本

女女都咁咸濕
應細佬唔應人

究竟世界有冇純真的愛情
純真愛情唔代表唔使食飯........:smile_45:

引用:
原帖由 ~避刃兔 於 2012-12-2 04:35 PM 發表 查看引用來源
女仔仲咸濕過D男仔,唔出奇啊
其實追求快樂係每個人都想既, 亦都係好合理既事, 睇唔到有咩出奇.......

係香港呢個K型社會先樣樣野都覺得有問題........:smile_39:

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-12-2 04:17 PM 發表 查看引用來源
尋日睇動新聞
世界大戰美軍進駐日本

女女都咁咸濕
應細佬唔應人

究竟世 ...
亞妺有乜出奇,女人都要.............:smile_47::smile_47::smile_47:
尤其工作壓力大個D女人,籍高潮relax下

引用:
尋日睇動新聞
世界大戰美軍進駐日本

女女都咁咸濕
應細佬唔應人

究竟世 ...
無高潮既女人,係會燥好多架,影響工作
所以D女兵點解要請慰安夫

重有女人the first對手要重要牙
一世人對住個,吾識他人感受既男人,真係:smile_o02:
比佢害一世,first time痛惊左,may be怕左ml,影響無高潮
呢到有D重話吹2 hrs吾射,阿伯咩,淨吹起吾到頭

引用:
原帖由 ~避刃兔 於 2012-12-2 04:35 PM 發表 查看引用來源女仔仲咸濕過D男仔,唔出奇啊
無諗過女仔都會咸濕:smile_22:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-2 06:06 PM 發表 查看引用來源亞妺有乜出奇,女人都要.............:smile_47::smile_47::smile_47:尤其工作壓力大個D女人,籍高潮relax下
咁以前後?三千
米好淫亂:smile_o02:

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-12-2 07:35 PM 發表 查看引用來源
咁以前後?三千
米好淫亂:smile_o02:

e家女人就真幸福,可以選擇離離合合
吾岩搵第2件,以前甘就一世
成世無高潮但又要比人插:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

有,人辦一個係度,就係我。
引用:
尋日睇動新聞
世界大戰美軍進駐日本

女女都咁咸濕
應細佬唔應人

究竟世 ...

前往最後回覆