上一頁下一頁
發新話題

同老公一個月都無一次

收藏  |  訂閱
68  4.3k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

師姐,唔同你老公溝通下?無性婚姻唔得㗎!有無試過含佢?應該無男人可以抗拒㗎!

引用:
原帖由 sillycatcat 於 2012-12-1 01:28 AM 發表 查看引用來源一個月都無一次,我主動攪佢都唔理我,點算?
呢個係"問題"定"求助"先:smile_40:

試下訓到半夜偷襲佢

引用:
原帖由 kaka01 於 2012-12-1 02:20 AM 發表 查看引用來源

做乜最近咁多師姐冇高潮=_=
我都無,無做七個月點會有。

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-12-1 09:39 AM 發表 查看引用來源

我都無,無做七個月點會有。

無人撩好地地,一撩就不得了,洪水......................:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-1 09:43 AM 發表 查看引用來源

無人撩好地地,一撩就不得了,洪水......................:smile_47::smile_47::smile_47:
缺水,銀包也缺水,借啲嚟使,得唔得?

引用:
原帖由 sillycatcat 於 2012-12-1 01:52 AM 發表 查看引用來源
只係結婚一年,咁耐都未試過高潮

佢睇成晚電視都唔累,我一攪佢就話訓,成個月都無,我都有需要,佢就好似一d都唔駛要,好心淡

無高潮,暗示找sp就真,有人幫你,又話從一而終,玩野咩:smile_45:

一攪佢就話訓,因為佢留力應付出面另一個女人
無高潮女人,講真男人覺得同個木頭公仔做,兵有feel:smile_39:

你來自中東or非洲:smile_14:,以我所知有D族裔
少女一早比人施行割禮(割左陰蒂),甘又難有愛情真蒂:smile_39:
聞者傷心牙

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-12-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

缺水,銀包也缺水,借啲嚟使,得唔得?

你無睇廣告咩,一見果借個個拎轉背,我會面對你牙
miss chan 我都想同你借D淫水:smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-1 10:02 AM 發表 查看引用來源

你然睇廣告咩,一見果借個個拎轉背,我會面對你牙
miss chan 我都想同你借D淫水:smile_47:
都話無囉,慘到要賣唱,就嚟要乞食。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆