上一頁下一頁
發新話題

做就做啦… 妖!

收藏  |  訂閱
135  7.1k

做就做啦… 妖!

我個男伴成日一路做一路問我野… "舒唔舒服呀?" "中唔中意先?" "爽唔爽呀?"
仲一定要我答喎… 妖!
呢啲moment, 嗯一聲應左就由佢啦,人地feel緊架嘛…阻住哂,掛住答又無哂feel… 唉…

引用:
原帖由 Ms.hiu 於 2012-12-4 11:44 AM 發表 查看引用來源
我個男伴成日一路做一路問我野… "舒唔舒服呀?" "中唔中意先?" "爽唔爽呀?"
仲一定要我答喎… 妖!
呢啲moment, 嗯一聲應左就由佢啦,人地feel緊架嘛…阻住哂,掛住答又無哂feel… 唉…

http://i1.hk ...
,甘能差既對手:smile_o02:

我會講:

怪..怪...怪....

引用:
原帖由 Ms.hiu 於 2012-12-4 11:44 AM 發表 查看引用來源
仲一定要我答喎… 妖!

http://i1.hk ...
有次同個女仔朋友傾計,佢又係咁講:做就做啦,有咩好問,冇聊!:smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-4 11:47 AM 發表 查看引用來源

妖,甘能差既對手:smile_o02:
又唔係既~ 佢都優點,夠耐夠粗又幾令仔~ 係爭呢樣野囉,不過欠缺地方又唔想爆房,唯有車震但地方淺窄未能盡興囉…

樓主你唔使驚,差8分,等收pm,呢度啲師兄師弟做那時唔會要你叫“妖“!

引用:
原帖由 Ms.hiu 於 2012-12-4 11:55 AM 發表 查看引用來源

又唔係既~ 佢都優點,夠耐夠粗又幾令仔~ 係爭呢樣野囉,不過欠缺地方又唔想爆房,唯有車震但地方淺窄未能盡興囉…

叫佢買架van仔喇,點做都得喇。

引用:
原帖由 Ms.hiu 於 2012-12-4 11:55 AM 發表 查看引用來源

I see 女女點反應,自己知架,使乜問

不過,我覺得啲男仔可以幫女仔做多啲前戲架,話哂男仔易啲高興,女仔可以一齊就perfect 啦。
因為有時我真係冇feel囉~

引用:

其實爆房都幾好。。又可以玩得放d,事後又唔洗自己汁野,點玩都得,我試過係張床到玩雪糕。。。。玩完好彩唔要我地汁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆